Νέα

  • ΓΑΛΑΖΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

Eίναι Αύγουστος και στο ψαροχώρι της Κύπρου, το Ζύγι, ετοιμάζονται για το μεγάλο φεστιβάλ

Ποικιλία δραστηριοτήτων υπόσχεται το Φεστιβάλ Ψαριού στο Ζύγι στις 27 Αυγούστου με το Ψαροχώρι της Κύπρου να ετοιμάζεται να υποδεχθεί ντόπιους και ξένους επισκέπτες, στο Αλιευτικό Καταφύγιο.

Γευσιγνωσία ψαριού και τοπικών προϊόντων, μουσική, χορός, βαρκάδες, δημιουργική απασχόληση για παιδιά, παρουσίαση δραστηριοτήτων από τη ζωή του ψαρά και περίπτερα πώλησης παραδοσιακών τοπικών προϊόντων, είναι μόνο μερικά από όσα θα απολαύσουν οι συμμετέχοντες στο φεστιβάλ..

Ταυτόχρονα με τις μαγειρικές επιδείξεις της Χρύσως Λέφου και του Χρίστου Χριστοδούλου, θα φιλοξενηθούν στο χώρο, περίπτερα του Τμήματος Αλιείας και της Αναπτυξιακής Εταιρείας Επαρχιών Λάρνακας – Αμμοχώστου στα οποία θα υπάρχει ενημερωτικό υλικό για τη δράση των δύο υπηρεσιών.

Το φετινό Φεστιβάλ Ψαριού επιχορηγείται από το «Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θάλασσα» της Προγραμματικής Περιόδου 2014-2020 της Αναπτυξιακής Εταιρείας Επαρχιών Λάρνακας Αμμοχώστου.

Το φεστιβάλ είναι υπό την αιγίδα της Προέδρου της Βουλής Αννίτας Δημητρίου, η οποία θα κηρύξει την έναρξη των δραστηριοτήτων, που αρχίζουν από το απόγευμα.

Enalios Media

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X