Νέα

  • “SEA” YOU
  • ΓΑΛΑΖΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το φεστιβάλ ψαριού στο Ζύγι, επιστρέφει τον Αύγουστο

Με την επιστροφή των τουριστών, επιστρέφουν και οι παραδοσιακές εκδηλώσεις οι οποίες κορυφώνονται τον Αύγουστο με το Φεστιβάλ Ψαριού, να επαναπρογραμματίζεται έπειτα από δύο χρόνια απουσίας λόγω πανδημίας. Το Κοινοτικό Συμβούλιο Ζυγίου ανακοίνωσε τη διοργάνωση του 2ου Φεστιβάλ Ψαριού στις 27 Αυγούστου 2022. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του αλιευτικού καταφυγίου Ζυγίου.

Κρατήστε την ημερομηνία 27 Αυγούστου και «Για ψάρι πάμε Ζύγι» στο 2ο Φεστιβάλ Ψαριού.

Ποικιλία δραστηριοτήτων στο χώρο του Φεστιβάλ, όπου θα υπάρχει γευσιγνωσία ψαριού και τοπικών προϊόντων, μουσική, χορός, βαρκάδες, δημιουργική απασχόληση για παιδιά, παρουσίαση δραστηριοτήτων από τη ζωή του ψαρά, «σεφοδημιουργίες» με ψάρια καθώς και περίπτερα πώλησης παραδοσιακών τοπικών προϊόντων.

Ταυτόχρονα θα φιλοξενηθούν στο χώρο, τα περίπτερα του Τμήματος Αλιείας και της Αναπτυξιακής Εταιρείας Επαρχιών Λάρνακας Αμμοχώστου όπου θα παρέχουν ενημερωτικές πληροφορίες για τη δράση των δύο υπηρεσιών.

Το φετινό Φεστιβάλ Ψαριού επιχορηγείται από το «Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θάλασσα» της Προγραμματικής Περιόδου 2014-2020 της Αναπτυξιακής Εταιρείας Επαρχιών Λάρνακας Αμμοχώστου.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X