Νέα

  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Στην Αθήνα για το συνέδριο της Capital Link o Β.Δημητριάδης – “Βέλτιστες πρακτικές στις θαλάσσιες μεταφορές”

Σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με τον Έλληνα Υπουργό Ναυτιλίας Ιωάννη Πλακιωτάκη, θα συμμετάσχει ο υφυπουργός Ναυτιλίας της Κύπρου Βασίλης Δημητριάδης, στο πλαίσιο Ναυτιλιακού Συνεδρίου. Το συνέδριο «12th Annual Capital Link Operational Excellence in Shipping Forum» διοργανώνει η Capital Link με τίτλο «Best Industry Practices – A Competitive Advantage» θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022, στην Αθήνα.

Ο υφυπουργός Ναυτιλίας της Κύπρου θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει τις νέες δράσεις και πρωτοβουλίες του Υφυπουργείου Ναυτιλίας. Στη συζήτηση θα αναλυθούν τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν την παγκόσμια ναυτιλιακή βιομηχανία και θα αξιολογηθούν τρόποι αποτελεσματικής αντιμετώπισης των προκλήσεων που αντιμετωπίζει η ναυτιλία.  

Στο επίκεντρο του Συνεδρίου θα βρεθούν, η Επιχειρησιακή Αριστεία στον Τομέα των Θαλάσσιων Μεταφορών, οι Βέλτιστες Πρακτικές του κλάδου σε όλους τους σημαντικούς τομείς όπως η Διαχείριση Στόλου, η Τεχνολογική Καινοτομία, η Εκπαίδευση & Διαχείριση Πληρωμάτων, η Ενεργειακή Απόδοση και το Περιβάλλον, η Προστασία και η Ασφάλεια.

Ιδιαίτερη έμφαση, θα δοθεί στις λειτουργικές προκλήσεις που ακόμα προκαλεί ο Covid-19, στη βιωσιμότητα και στη μελέτη των ESG (Environmental, Social & Governance) ζητημάτων που προκύπτουν, και στις νέες προκλήσεις που αφορούν την ασφάλεια και την προστασία των πλοίων και του ανθρώπινου δυναμικού.

Το συνέδριο θα μεταδίδεται στο σύνδεσμο: https://forums.capitallink.com/opexcellence/2022/signup.html

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X