Νέα

  • ΓΑΛΑΖΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΖΙΟΥ

Ο Πάνος Αντωνιάδης μας συστήνει την Intelship, που άρχισε ως Startup

Η Ιntelship είναι εταιρεία που παρέχει εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη στη ναυτιλιακή βιομηχανία της Κύπρου και του εξωτερικού. Μια εταιρεία που μας παρουσιάζουν ο Επικεφαλής Επιστήμονας Νικόλας Μαστρογιαννόπουλος και το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας, στο πλαίσιο του οράματος για τη Γαλάζια Οικονομία, μέσω της έρευνας και καινοτομίας.. Σήμερα η εταιρεία αντιπροσωπεύει, αποκλειστικούς παροχείς εξοπλισμού και υπηρεσιών στην Κύπρο.

Ο CEO της Intelship Πάνος Αντωνιάδης, αφηγείται το δικό του προσωπικό ταξίδι στο εξωτερικό, όπου η καριέρα του άρχισε πρώτα από τις τηλεπικοινωνίες  και έπειτα ανοίχθηκαν δρόμοι στη ναυτιλία, η οποία έγινε η μόνιμη ενασχόληση του.

Ο ίδιος είχε τις δικές του ιδέες για εξειδίκευση στον τομέα των νέων τεχνολογιών. Το 2010 ξεκίνησε δειλά δειλά τη δική του StartUp, η οποία είχε ως αντικείμενο τη ναυπήγηση των καραβιών που γίνονται σε διάφορες γυάρδες της Κίνας και της Κορέας.

Δώδεκα χρόνια μετά και μέσα από δυσκολίες, άρχισαν οι πρώτες συνεργασίες με πελάτες στο εξωτερικό. Σκληρή δουλειά, καλή οργάνωση και όρεξη, στήθηκαν τα πρώτα project και με τα χρόνια η Ιntelship μεγάλωσε και σήμερα έχει υπό την ομπρέλα της είκοσι αντιπροσωπείες, με γραφεία στην Ελλάδα και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Διαβάστε επίσης :

Enalios Media

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X