Νέα

  • ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΖΙΟΥ

Ένα μινέρι, με ανθρώπινο βάρος 55 κιλών, η ψαριά τριών νεαρών στη Λεμεσό

Η ευτυχία τους απερίγραπτη μετά την εξόρμηση για ψάρεμα, του Περικλή Παυλίδη και δύο φίλων του, στη θαλάσσια περιοχή της Λεμεσού.

Ένα ψάρι γίγαντα και περίπου στο ύψος και το βάρος των νεαρών, οι οποίοι πόζαραν με τη λεία τους, κατάφεραν να πιάσουν με μαεστρία, παρά την περιπέτεια που έζησαν για να το ανελκύσουν στο σκάφος τους. Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους.

Ο Περικλής Παυλίδης, ο Ανδρέας Παναγιώτου και ο Ανδρέας Ιωσηφίδης, μαθητές σχολής ελεύθερων καταδύσεων και πρώτων βοηθειών Blue Instict Free Diving Centre του Γιώργου Παυλίδη, δεν περίμεναν να βιώσουν τέτοια εμπειρία στα ανοικτά της περιοχής Lady’s Mile στη Λεμεσό. Ετοίμασαν μάλιστα ένα εντυπωσιακό ρεπορτάζ με την επιτυχία τους κάτω από το νερό, αφού διασφάλισαν ότι το μεγαλόσωμο ψάρι και παρά την προσπάθεια, δεν κατάφερε να τους διαφύγει. Δείτε το βίντεο:

https://www.facebook.com/watch/?v=446250637623254

Η εξόρμηση τους στέφθηκε με επιτυχία, καθώς έπιασαν με τα ψαροτούφεκα τους ίσως το μεγαλύτερο πελαγίσιο ψάρι της Μεσογείου.

Οι τρεις νεαροί έδωσαν μάχη για περισσότερο από 40 λεπτά μέχρι να ανεβάσουν στο σκάφος το τεράστιο ψάρι, το οποίο έγινε πλούσιος μεζές στη σχολή καταδύσεων για μαθητές και φίλους των τριών νεαρών.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X