Νέα

  • ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΖΙΟΥ

Έβαλε την GoPro στο κεφάλι ενός ψαριού, για να καταγράψει το βυθό

Μέσω του καναλιού του José Ma. Nieblas – Outdoors , αυτός ο YouTuber μοιράστηκε ένα από τα πρώτα βίντεο GoPro που αποκτήθηκαν χάρη σε ένα ψάρι. Το κανάλι του José είναι μικρό, έχει μόνο 26.200 followers, ωστόσο το βίντεο έφτασε τις 60 χιλιάδες προβολές.

Σε αυτό το βίντεο ο δημιουργός περιεχομένου περιέγραψε: «Μια ακόμη περιπέτεια στο κανάλι φίλων, αυτή τη φορά αποφασίσαμε να βάλουμε την GoPro μου σε ένα ψάρι και να δούμε τι εικόνες μας δείχνει κάτω από το νερό. Ελπίζω να σας αρέσει το βίντεο». Δεν είναι η πρώτη φορά που ο José πραγματοποιεί παρόμοιο πείραμα, αφού το 2019 έκανε κάτι παρόμοιο με ένα ψάρι Bass σε ένα ποτάμι στο Μεξικό. Τώρα σκέφτηκε να κάνει το ίδιο με ένα δείγμα από την ανοιχτή θάλασσα. Ψάρεψε το δείγμα που έψαχνε στη θάλασσα του Topolobampo στη Sinaloa του Μεξικού.

Με ένα ψάρι κατάλληλου μεγέθους που στηρίζει την GoPro, ο έμπειρος ψαράς ξεκίνησε το πείραμά του, που όπως όλοι οι παθιασμένοι με το ψάρεμα, πρόθεσή του είναι μόνο να γνωρίζει πέρα ​​από την επιφάνεια. Πέρασε μια ολόκληρη μέρα απαθανατίζοντας εικόνες με τη βοήθεια του ψαριού. Αυτή η «τρέλα» όπως την περιγράφει ο ίδιος, πραγματοποιήθηκε στο Farallón de San Ignacio, μαζί με άλλους επαγγελματίες του ψαρέματος.

Με τη βοήθεια τους, τοποθέτησαν την κάμερα πάνω στο ψάρι όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να το επανατοποθετήσουν στο νερό. Για να ανακτήσουν την κάμερα κράτησαν το ψάρι με πετονιά. Το ψάρι ήταν σε θέση να διανύσει αρκετά μέτρα.

«Φοβόμουν μην χάσω την κάμερα, ήταν μεγάλο ρίσκο, αν ένα μεγαλύτερο ψάρι το κυνηγούσε ή προσπαθούσε να το φάει, ή αν το ψάρι κατέβαινε πολύ χαμηλά». Ευτυχώς ο Χοσέ ανέκτησε την κάμερά του και το ψάρι βγήκε από το πείραμα αλώβητο.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X