Νέα

  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

“Mη φυτεύετε αποτσίγαρα στις ακτές, δεν φυτρώνουν, ρυπαίνουν”

Με αυτό το μήνυμα στα Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης ο Γιώργος Μηνά Πρόεδρος του Ομίλου Υποβρυχίων Δραστηριοτήτων Ιππόκαμπος, απευθύνθηκε στις χιλιάδες των επισκεπτών στην παραλία Μακένζι, μετά από εκστρατεία καθαρισμού παραλιών και βυθού το Σαββατοκυρίακο 18/19 Σεπτεμβρίου.

Σε δηλώσεις του ο κύριος Μηνά έκανε ιδιαίτερη μνεία στους εθελοντές που συμμετείχαν στην εκστρατεία και εξήγησε ότι, ” Το πιο σημαντικό είναι να μάθουμε να μην λερώνουμε. Να σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε πλαστικά μιας χρήσης».

Είπε επίσης ότι κατά τη διάρκεια των καταδύσεων που κάνουν «βλέπουμε πάρα πολλά σκουπίδια, βλέπουμε πλαστικά μιας χρήσης τώρα με τον κορωνοιο βρίσκουμε και μάσκες, γάντια, καλαμάκια σακούλια πλαστικά, μπουκάλια τενεκεδάκια από μπύρα, αναψυκτικά».

«Ο κόσμος πρέπει να μάθει να παίρνει μαζί του τα σκουπίδια του και να τα αφήνει στα σημεία που υπάρχουν κάδοι σκουπιδιών», ανέφερε καταληκτικά.

https://www.facebook.com/groups/125163527536209/permalink/4441266842592501/

Στον καθαρισμό βυθού και παραλίας Μακέντζυ συμμετείχε και ο όμιλος χειμερινών κολυμβητών, με τη βοληθεια και του Δήμου Λάρνακας.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X