Νέα

  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Let’s Disco (Dive Into Shipping Career Opportunities) – H νέα εκστρατεία του ΥΦΥΝ

Εκστρατεία Προώθησης Ναυτικών και Ναυτιλιακών Σπουδών και Επαγγελμάτων, αρχίζει το Υφυπουργείο Ναυτιλίας. 10 γυναίκες και 6 άντρεςμ όλοι νέοι επιστήμονες έδωσαν το παρόν τους στη διάσκεψη για την εκστρατεία “Let’s DISCO”. (Dive Into Shipping Career Opportunities).

O υφυπουργός ναυτιλίας Βασίλης Δημητριάδης, παρουσίασε το πρόγραμμα των δράσεων όλων των φορέων που απαρτίζουν τη ναυτιλιακή κοινότητα της Κύπρου.

Από σήμερα αναφέρει ο υφυπουργός σε ανάρτηση του:

θέτουμε το θέμα καλλιέργειας Ναυτιλιακής Κουλτούρας και Προώθησης Ναυτικών και Ναυτιλιακών Σπουδών και Επαγγελμάτων σε νέα πιο οργανωμένη βάση.

✔️Το σύνολο της Ναυτιλιακής Βιομηχανίας μαζί….

✔️Εκστρατεία “Let’s DISCO” (Dive Into Shipping Career Opportunities)

✔️ Με επισκέψεις στα σχολεία με διαδραστικές δράσεις όπως το #SEAyourHorizon

✔️ Με μια 16άδα νέων επιστημόνων (10 Νέες και 6 Νέοι) ως Ομάδα Καθοδήγησης (Mentoring Team) στη διάθεση των μαθητών, των φοιτητών, των γονιών και των εκπαιδευτικών, έτοιμοι να μοιραστούν γνώσεις και εμπειρίες!

✔️Μοιραζόμαστε την αγάπη μας για τη ναυτιλία με τη νέα γενιά!

Στόχος της εκστρατείας, η ανάπτυξη της ναυτιλιακής κουλτούρας και η προώθηση ναυτιλιακών και ναυτικών σπουδών/επαγγελμάτων.

Με φάρο τις προτάσεις και τις εισηγήσεις αυτές θα δίνεται η δυνατότητα στα προγράμματα σπουδών που προσφέρονται  ή θα προσφερθούν αναφέρει ο υφυπουργός Ναυτιλίας, να ανταποκρίνονται πλήρως στις σύγχρονες προκλήσεις και ανάγκες που αντιμετωπίζει η ναυτιλία.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X