Νέα

  • ΓΑΛΑΖΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΖΙΟΥ

H Δέσποινα Θεοδοσίου μας συστήνει την Τototheo Maritime

40 χρόνια πετυχημένης πορείας καταγράφει η εταιρεία Tototheo Maritime, με σημαντική εξέλιξη στη ναυτιλιακή βιομηχανία. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση όπως αναφέρει η  co – CEO της Tototheo Maritime Δέσποινα Θεοδοσίου, η οποία σήμερα προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων με ειδίκευση στις καινοτόμες τεχνολογίες και λύσεις στους τομείς των δορυφορικών τηλεπικοινωνιών, ψηφιοποίησης συστημάτων πλοήγησης αλλά και συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Σταθμός στην πορεία της Tototheo είναι τα τελευταία χρόνια, η δημιουργία βάσης και στον Πειραιά, με τις συνέργειες να επεκτείνονται στο Ντουμπάι, τη Σιγκαπούρη και τη Φλόριντα. Εταιρείες όπως η Tototheo, που παρέχουν υπηρεσίες σε πλοιοκτήτες και πλοιοδιαχειριστές, έχουν σημαντική παρουσία στην Κύπρο, η οποία εξελίσσεται σε ναυτιλιακό κέντρο.

Θυγατρικές Startups εκκολάπτονται διαρκώς επισημαίνει η κυρία Θεοδοσίου, είναι εξέλιξη η οποία βοηθά τις εταιρείες να διεισδύουν οι εταιρείες στη ναυτιλιακή αγορά, να εντοπίζουν ανάγκες και να δημιουργούν προϊόντα ή υπηρεσίες που δεν προσφέρονται εύκολα. Τα πρώτα βήματα είναι αρκετές φορές δύσκολα, όμως αυτή είναι η φύση της ναυτιλιακής βιομηχανίας.

Η πανδημία υπογραμμίζει, δημιούργησε πολλά προβλήματα, αλλά την ίδια ώρα δημιούργησε και ευκαιρίες. Ο ανταγωνισμός σημείωσε, είναι σκληρός, αλλά οι πελάτες παγκοσμίως επενδύουν πολύ στην ποιότητα των υπηρεσιών.

Την εταιρεία Τototheo μας συστήνει το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας, στο πλαίσιο του οράματος για τη Γαλάζια Οικονομία, μέσω της έρευνας και καινοτομίας.

Διαβάστε επίσης :

Εnalios Media

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X