Νέα

  • Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΩΚΕΑΝΟΥΣ

Τεχνολογία και καινοτομία στο επίκεντρο της 29ης Διεθνούς έκθεσης Yacht στο DUBAI – Παρούσα και φέτος, η Multimarine Services

Με επίκεντρο την τεχνολογία και την καινοτομία, μια πολυτελής συλλογή με περισσότερα από 175 γιοτ και άλλα πλοία – αξίας άνω των 2,5 δισεκατομμυρίων – βρίσκεται στο λιμάνι του Ντουμπάι και την 29η έκθεση του Dubai International Boat Show 2023.

Η έκθεση, που θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 5 Μαρτίου, περιλαμβάνει 1.000 εκθέτες εταιρείες και μάρκες από περισσότερες από 60 χώρες, είναι η μεγαλύτερη ναυτιλιακή έκθεση στη Μέση Ανατολή.

Η έκθεση φιλοξενεί περισσότερα από 50 παγκόσμια και περιφερειακά λανσαρίσματα, καθώς πειρλαμβάνει περισσότερες από 10 νέες μάρκες, μεταξύ των οποίων Abeking & Rasmussen, Boutique Yachts, Finnmaster, Greenline Yachts, Nordhavn, SAY Carbon Yachts, Sirena Yachts και Tecnomar.

Στη Διεθνή έκθεση, σταθερή η παρουσία της μοναδικής εταιρείας από την Κύπρο, της Multimarine Services Ltd (MMS) εταιρεία η οποία εδρεύει από το 2001 στη Λεμεσό και ειδικεύεται στις επιθεωρήσεις, επισκευές και υπηρεσίες συντήρησης πλοίων. 

H θυγατρική εταιρεία του Ομίλου MULTIMARINE, η Multimarine Shipyards, βρίσκεται εκεί με εκθεσιακό περίπτερο ενημερώνοντας τις χιλιάδες των επισκεπτών για τις εξειδικευμένες υπηρεσίες που προσφέρει ο Όμιλος στον τομέα των Superyachts όπως η λειτουργία ναυπηγοεπισκευαστικής μονάδας στο Λιμάνι Λεμεσού, κατασκευές (fabrication), ανακατασκευές (retrofits), συντηρήσεις (maintenance) καθώς επίσης και υπηρεσίες πρακτόρευσης και υποστήριξης των Superyachts όταν αυτά επισκέπτονται τα Κυπριακά Λιμάνια και Μαρίνες.

Το περίπτερο της Multimarine επισκέφθηκε ο πρέσβης της Κύπρου στο Ντουμπάι, Γιάννης Μιχαηλίδης, ο οποίος αντάλλαξε με τα στελέχη της εταιρείας απόψεις σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Ως ιδανικός προορισμός στην Ανατολική Μεσόγειο, παρουσιάζεται στην έκθεση και η Μαρίνα Αγίας Νάπας, με τον άρτιο σχεδιασμό υποδοχής των πολυτελών Yacht και τα πλεονεκτήματα που διαθέτει η Μαρίνα, για την εξυπηρέτηση των απαιτητικών εκατομμυριούχων επισκεπτών της ευρύτερης περιοχής.

Περισσότεροι από 30.000 ενθουσιώδεις και επαγγελματίες του κλάδου αναμένεται να επισκεφθούν την έκθεση μέχρι το τέλος της, εκδήλωση η οποία αναδεικνύει τη δύναμη της περιοχής ως προορισμού παγκόσμιας κλάσης, με το Ντουμπάι να γίνεται ένας από τους δέκα κορυφαίους θαλάσσιους κόμβους παγκοσμίως.

Το Dubai International Boat Show 2022 φιλοξενήθηκε μετά από αναμονή δύο ετών λόγω της έναρξης της παγκόσμιας πανδημίας. Ως εκ τούτου, αυτό ήταν μια ευπρόσδεκτη ανακούφιση για τους λάτρεις του yachting σε όλο τον κόσμο, ιδιαίτερα στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής.

Ο αριθμός των ιδιοκτητών σκαφών στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα σημειώνει επίσης σταθερή αύξηση και αναμένεται να φτάσει τις 20.000 μέχρι το 2025.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X