Νέα

  • ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΖΙΟΥ

Royal Caribbean: 4,6 εκ. επιβάτες ταξίδεψαν το 2022

Η Royal Caribbean International έκλεισε το 2022 με επισκέψεις σε 230 λιμάνια και επιβίβαση 4.636.746 επιβατών, σύμφωνα με ανάρτηση της εταιρείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Νέες ανακοινώσεις αναμένονται προσεχώς σε ότι αφορά στα δρομολόγια από και προς την Κύπρο, καθώς και τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας, στην Κύπρο όπου ο κολοσσός κορυαζιέρας ήρθε για να μείνει.

Με 26 πλοία στον στόλο της, που ταξίδευαν σε όλο τον κόσμο το 2022, η Royal Caribbean ανέφερε ότι πραγματοποίησε συνολικά 530 προσεγγίσεις στο Perfect Day στο CocoCay, το ιδιωτικό νησί της εταιρείας στις Μπαχάμες.

Παράλληλα, στο Labadee, το ιδιωτικό θέρετρο της Royal Caribbean στην Αϊτή, συνολικά 23.980 επισκέπτες βίωσαν το Dragon’s Breath Zipline, ένα από τα μεγαλύτερα θαλάσσια zipline ή εναέρια τυρολέζικη τροχαλία όπως λέγεται στην ελληνική ορειβατική ορολογία.

H Royal Caribbean είναι μεταξύ των μεγάλων παικτών του θαλάσσιου τουρισμού που επενδύουν στην κρουαζιέρα σε Κύπρο και Ελλάδα. Τα μηνύματα που καταφθάνουν για τη νέα χρονιά αλλά και το 2024 είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X