Νέα

  • Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΩΚΕΑΝΟΥΣ
  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Τototheo Maritime: “Αποτελεσματικότερος πάροχος ψηφιακών λύσεων στη ναυτιλία”

Η κυπριακή εταιρεία Tototheo Maritime αναδείχθηκε ως ο νικητής του βραβείου στην κατηγορία «Most Efficient Digital Solutions Provider», στα 16α Shiptek International Awards 2022 στην Αθήνα.

Η Tototheo αναγνωρίστηκε για τη δέσμευσή της, στη συμμόρφωση με τα περιβαλλοντικά πρότυπα και τα πρότυπα ασφάλειας. Kαινοτομεί επίσης, την τεχνολογία επόμενης γενιάς για την επίτευξη υψηλής παραγωγικότητας, με λιγότερες περιβαλλοντικές επιπτώσεις, προς όφελος της ναυτιλιακής βιομηχανίας.

«Πιο αποτελεσματικός πάροχος ψηφιακών λύσεων ναυτιλίας» το βραβείο που έλαβε η ToTotheo Maritime, στα 16α Shiptek International Αwards 2022.

“Η προώθηση μιας κουλτούρας καινοτομίας, έδωσε τη δυνατότητα στην Tototheo να παρέχει πιο αποτελεσματικές και οικονομικά αποδοτικές λύσεις στη ναυτιλιακή βιομηχανία”, αναφέρει σε ανακοίνωση της η εταιρεία.

Το ShipTek Maritime Conference αναγνωρίζεται ως ένα από τα κορυφαία ναυτιλιακά γεγονότα. Απευθύνεται σε κέντρα λήψης αποφάσεων στον κλάδο της ναυτιλίας και επικεντρώνεται στις βασικές τάσεις της αγοράς, παρέχοντας στους συμμετέχοντες, την πληροφόρηση των ευκαιριών που αναδύονται.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στις 02 Σεπτεμβρίου 2022 στην Αθήνα, όπου ο Chief Strategy Officer της Tototheo Maritime, Ανδρέας Χρυσοστόμου, παρέλαβε το βραβείο.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X