Νέα

  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

Τα ναυάγια Ζηνοβία και Ελπίδα στο πνεύμα των Χριστουγέννων

Χριστουγεννιάτικα στολίστηκαν τα δύο ναυάγια της Λάρνακας, κατά τη διάρκεια ξεχωριστών εορταστικών εκδηλώσεων. Στο ναυάγιο Ζηνοβία το πάρτι άρχισε πολύ νωρίς με χρησιμοποιημένα πέδιλα και άλλο καταδυτικό εξοπλισμό να κοσμούν ένα άκρως θαλασσινό χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Έχει πλέον καθιερωθεί ως αγαπημένη εκδήλωση όσων αγαπούν τις καταδύσεις και όσων ολόχρονα συχνάζουν στο Ζηνοβία κάνοντας το αγαπημένο τους χόμπι και το θεωρούν δεύτερο τους σπίτι.

Το στόλισαν με περισσή αγάπη και χαμόγελα όπως θα στόλιζαν το δικό τους σπίτι προσαερμόζοντας και την καταδυτική στολή στο πνεύμα της εποχής.

Γραπτή ανακοίνωση της A.A.K. Larnaca Napa Sea Cruises, ιδιοκτήτριας εταιρείας του ναυαγίου Ζηνοβία αναφέρει ότι «φίλοι και λάτρεις των καταδύσεων συμμετείχαν σε εορταστική εκδήλωση με στόχο τον χριστουγεννιάτικο στολισμό του ναυαγίου. Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση πήραν μαζί τους και στολίδια για το στόλισμα του δέντρου τα οποία ήταν μη τοξικά και μη διαλυτά». Το βίντεο σε μία άκρως γιορταστική ατμόσφαιρα, όπως καταγράφηκε από συνεργείο της τηλεόρασης του Alpha Kύπρου.

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο όπως και ο στολισμός μετά το πέρας της εκδήλωσης αποσύρθηκαν, διατηρώντας τον υποθαλάσσιο χώρο στην αρχική του κατάσταση, απαλλαγμένο από πλαστικά.

Το Ελπίδα στολίστηκε για πρώτη του φορά, από τη σχολή καταδύσεων Nemo Dive Centre.

Οι δύτες το διασκέδασαν στο βυθό και φρόντισαν να μη λείπει τίποτε από τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους.

Οι φωτογραφίες στο ναυάγιο Ελπίδα λήφθηκαν από τον έμπειρο φωτογράφο, δύτη και λάτρη του βυθού, Κώστα Κωνσταντίνου.

Enalios Media

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X