Νέα

  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

Στις πέντε καλύτερες ειδυλλιακές και απομονωμένες παραλίες της Ευρώπης

Δεν διαθέτει ξενοδοχεία και εστιατόρια παρά μόνο θέα που κόβει την ανάσα. Oυδείς αμφιβάλλει ότι πρόκειται για ένα από τα πλέον ειδυλλιακά σημεία της Κύπρου. Για να την προσεγγίσεις χρειάζεται κόπος και γι αυτό δεν περιλαμβάνεται στις πολυσύχναστες παραλίες της Κύπρου. Είναι και προστατευόμενη εξαιτίας της ωοτοκίας χελώνων και χρειάζεται υπεύθυνη παρουσία στην παραλία της Λάρας στην περιοχή του Ακάμα.

Η βρετανική εφημερίδα Mirror δημοσίευσε έναν κατάλογο με τις δέκα πιο πριβέ, ειδυλλιακές παραλίες της Ευρώπης, που επέλεξε η βρετανική tour operator Love Holidays βάσει αξιολογήσεων πελατών του TripAdvisor και ανάμεσά τους φιγουράρει και κυπριακή παραλία της Λάρας.

Στην ίδια λίστα περιλαμβάνονται και πέντε 5 ελληνικές παραλίες.Η παραλία της Λάρας στην Πάφο (στην περιοχή του Ακάμα), βρίσκεται στην 5η θέση στον σχετικό κατάλογο. Η παραλία της Λάρας, μεταξύ Μαΐου και Αυγούστου φιλοξενεί χελώνες που εκκολάπτονται.

Πρόκειται για μια μαγευτική παραλία στην περιοχή του Ακάμα, η οποία περιβάλλεται από χρυσαφί αμμουδιά και πεντακάθαρα καταγάλανα νερά. Στη συγκεκριμένη παραλία δεν υπάρχουν καθόλου υποδομές και αν και σχεδόν ερημική παραλία το σκηνικό που δημιουργεί το τοπίο της είναι μαγευτικό για κάθε επισκέπτη.

Το LoveHolidays έψαξε χιλιάδες κριτικές για παραλίες στο TripAdvisor για να αποκαλύψει εκείνες που συνιστώνται ως απομονωμένες, απομακρυσμένες ή κρυμμένες. Για να διασφαλιστεί ότι εξασφαλίστηκε μια λίστα με τις καλύτερες, η εταιρεία απέκλεισε παραλίες που συνδέονται με ξενοδοχεία και εστιατόρια. Δείτε τον κατάλογο με τις 10 απομονωμένες παραλίες τις Ευρώπης : https://www.mirror.co.uk/travel/europe/gallery/europes-best-secluded-beaches-amazing-22472988

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X