Νέα

  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ
  • ΜΠΛΕ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Κρουαζιέρα αγάπης από τη Celestyal Cruises, για προσφυγόπουλα από την Ουκρανία

Οικογένειες του πολέμου της Ουκρανίας, στηρίζει η Celestyal Cruises, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με αποδέκτες ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, σε συνεργασία με το ΜΚΟ Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού, «Κιβωτός του Κόσμου».

Στο πλαίσιο αυτής της προσφοράς, η Celestyal Cruises εστιάζοντας στο χαμόγελο των παιδιών, προσέφερε για το καλοκαίρι του 2022 σε 40 πρόσφυγες, μητέρες και παιδιά από την Ουκρανία, εθελοντές της οργάνωσης «Κιβωτός του Κόσμου» και τον ιδρυτή της, Πατέρα Αντώνιο, εκπαιδευτική κρουαζιέρα με προορισμούς την Αρχαία Έφεσο, την Πάτμο, τη Ρόδο, το Ηράκλειο και τη Σαντορίνη.

Τα παιδιά και οι συνοδοί τους, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μνημεία, αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους, τοπικές γεύσεις, συμμετείχαν σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες στο πλοίο και χρωμάτισαν έτσι το γκρίζο και την απέραντη θλίψη που τους προκάλεσαν οι εικόνες του πολέμου, της εξαθλίωσης και η οσμή του θανάτου στον τόπο τους.

Ο πάτερ Αντώνιος Παπανικολάου, Ιδρυτής της «Κιβωτού του Κόσμου» αναφέρθηκε σε μία δύσκολη περίοδο για όλους και ευχαρίστησε την Celestyal Cruises για τη στήριξή της στο έργο τους.

Βίωσαν το τρομερό πρόσωπο του πολέμου κι έφυγαν βίαια από την χώρα τους, αλλά χάρη στην Κιβωτό βιώνουν την αγάπη, τη φιλοξενία, την ειρήνη και την αλληλεγγύη σε μία άγνωστη για αυτούς χώρα, ανέφερε ο πάτερ Αντώνιος.

Δηλώνουμε είπε, “όλοι παρόντες στη ζωή, στην αλληλεγγύη, στην ειρήνη, για οτιδήποτε μας χαρακτηρίζει ως τέκνα του Θεού. Αυτά που μας ενώνουν είναι τα προβλήματά μας. Γιατί τι έχει τελικά αξία αν δεν υπάρχουν σε μία κοινωνία, αγάπη, δεσμοί αλληλεγγύης, ειρήνη κι ελπίδα;»

Η Επικεφαλής Δημοσίων Σχέσεων της Celestyal Cruises, Φρόσω Ζαρουλέα, αναφέρθηκε σε ένα ταξίδι γεμάτο ωραίες στιγμές και χαμογελαστά πρόσωπα και εξέφρασε την χαρά των στελεχών της εταιρείας, για τη συνεργασία με την ομάδα της «Κιβωτού του Κόσμου», υποστηρίζοντας το έργο της και τη συνεισφορά της στην ευπαθείς ομάδες από τις επιπτώσεις του πολέμου της Ουκρανίας.. Σε αυτούς τους εξαιρετικά δύσκολους και απρόβλεπτους καιρούς παγκοσμίως, είναι αξίες όπως η ανθρωπιά, η αλληλεγγύη και η φιλοξενία που έχουν μεγαλύτερη σημασία», δήλωσε η κα Ζαρουλέα.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X