Νέα

  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

Στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης στην κατηγορία Laser, ο Παύλος Κοντίδης

Μία ακόμη τεράστια επιτυχία και διάκριση έχουμε για τον Παύλου Κοντίδη στην κατηγορία Laser ο οποίος όπως ανακοινώθηκε από την Παγκόσμια Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία βρίσκεται πλέον στην πρώτη θέση της Παγκόσμιας κατάταξης ανεβαίνοντας τρία σκαλοπάτια από την προηγούμενη κατάταξη.

Σε ανακοίνωση του ΚΟΑ αναφέρεται πως ο Παύλος Κοντίδης και με αυτή του την επιτυχία, απέδειξε ότι βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας ιστιοπλοΐας, ενώ παράλληλα και η κυπριακή ιστιοπλοΐα βρίσκεται πολύ ψηλά στο διεθνές στερέωμα. Μια μεγάλη διάκριση που γεμίζει με χαρά και περηφάνια τον Κοντίδη, τον προπονητή του, την Ομοσπονδία του, αλλά και τον αθλητικό κόσμο του τόπου μας, αναφέρει ο Οργανισμός.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως ο ΚΟΑ, μέσα από τους σχεδιασμούς του, θα συνεχίσει να στηρίζει την πορεία του Παύλου Κοντίδη, όπως και όλων των άλλων πρωταθλητών μας με την προσδοκία για ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις.

Η Μαριλένα Μακρή ανέβηκε στην 20η θέση της κατάταξης στα Laser Radial, κάτι που αποτελεί ρεκόρ για την ίδια και συνάμα τεράστια τιμή και διάκριση για την πρωταθλήτρια μας. 

Στα RS:X ο Αντρέας Καριόλου βρίσκεται στην 10η θέση της Παγκόσμιας κατάταξης που αποτελεί και την ψηλότερη που είχε στη συγκεκριμένη κατηγορία , ενώ στις γυναίκες η Νατάσα Λάππα βρίσκεται αυτή την περίοδο στην 43η θέση. 

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X