Νέα

  • ΜΠΛΕ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Πόσο θα κοστίζουν τα ταξίδια στα ελληνικά νησιά με το νέο κρουαζιερόπλοιο της Virgin

Κρουαζιέρες στα ελληνικά νησιά και την Αδριατική υπόσχεται να προσφέρει η Virgin Voyages του Ρίτσαρντ Μπράνσον, από το 2022 με αφετηρία τον Πειραιά.

Η Virgin Voyages παρουσίασε το τρίτο κρουαζιερόπλοιό της, το οποίο θα ονομάζεται Resilient Lady και έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί την 1η Ιουλίου 2022, με τα ταξίδια να ξεκινούν τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς.

Κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά

Το λιμάνι αφετηρίας θα είναι ο Πειραιάς, από όπου θα προσφέρει δύο «ονειρεμένα» ευρωπαϊκά δρομολόγια. Ένα θα είναι ελληνικό με τους επιβάτες να μπορούν να «βυθιστούν» στην ελληνική ιστορία και πολιτισμό της Αθήνας, προτού ταξιδέψουν για Σαντορίνη, Ρόδο, Κρήτη και Μύκονο.

Το δρομολόγιο αυτό, θα περιλαμβάνει μια διανυκτέρευση στη Μύκονο, προσφέροντας στους επιβάτες (sailors στην γλώσσα της Virgin Voyages) «μια προνομιακή τοποθεσία και πρόσβαση σε γραφικούς περιπάτους».

Ιόνιο και Αδριατική

Το άλλο δρομολόγιο θα είναι γύρω από την Αδριατική, συμπεριλαμβανομένων και ελληνικών νησιών του Ιονίου. Όπως αναφέρει η Vorgin Voyages: «Με αφετηρία την Αθήνα, οι επιβάτες θα περάσουν την δεύτερη ημέρα τους στη θάλασσα προτού αγκυροβολήσουν στο Ντουμπρόβνικ το επόμενο πρωί. Με αναχώρηση στις 2 από το Ντουμπρόβνικ, οι επιβάτες θα έχουν αρκετό χρόνο για να ζήσουν την πλούσια ιστορία της Κροατίας κατά την διάρκεια της ημέρας και να λάβουν μέρος στην ενεργό νυχτερινή ζωή κατά μήκος της Αδριατικής Θάλασσας πριν από την γραφική πλεύση προς το Κοτόρ, την Κέρκυρα και το Αργοστόλι».

Ο ιδρυτής της Virgin Group, Ρίτσαρντ Μπράνσον, δήλωσε πριν λίγες ημέρες: «Η ιστιοπλοΐα στη Μεσόγειο είναι μια τόσο ξεχωριστή εμπειρία και είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που φέρνουμε την περιπέτεια ενός Virgin Voyage σε αυτό το όμορφο μέρος. Είμαι τόσο περήφανος για την απίστευτη δουλειά που έχει επιτελέσει η ομάδα για το Resilient Lady».

Το κρουαζιερόπλοιο Resilient Lady, όπως φαίνεται και στην ιστοσελίδα της Virgin ξεκινά τα δρομολόγιά του τον Αύγουστο του 2022, με την τιμή ανά άτομο σε δίκλινη εσωτερική καμπίνα να ανέρχεται στα 1.620 δολάρια και διάρκειας 7 ημερών.
 

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X