Νέα

  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

Νέα συμφωνία στις θαλάσσιες μεταφορές με Κυπριακή σφραγίδα

Σε μια μεγάλη νέα συνεργασία προχώρησε ο Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos με την δανέζικη DSV PANALPINA A/S, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες διαμεταφοράς εμπορευμάτων στον κόσμο.

Ο Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos με την νέα αυτή συνεργασία συνεχίζει την παράδοση πολλών δεκαετιών σε ό,τι αφορά την δημιουργία συνεργασιών με κορυφαίες διεθνείς εταιρείες.

Όντας μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Κύπρο, ο Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos με αυτή την συνεργασία με την DSV PANALPINA ενισχύει την ικανότητά του σε ό,τι αφορά την παροχή αναβαθμισμένων λύσεων μεταφοράς εμπορευμάτων και Logistics στην Κυπριακή Επιχειρηματική Κοινότητα.

H DSV PANALPINA ιδρύθηκε το 1976  στην Δανία με τα κεντρικά της γραφεία να βρίσκονται κοντά στην Κοπεγχάγη. Ο ετήσιος τζίρος της το 2020 ξεπέρασε τα 115.932 εκατ. δανέζικες κορόνες ($18 δις), ενώ το σύνολο του ενεργητικού της ξεπερνά τα 96.250 εκατ. κορόνες ($15 δις).

Πέραν της Δανίας η DSV PANALPINA διατηρεί γραφεία σε 80 + χώρες ανά το παγκόσμιο, ενώ διαθέτει πέραν των 1.3000 γραφείων και εγκαταστάσεις logistics.

Απασχολεί πέραν των 56.000 εργαζομένων. Αξίζει να σημειωθεί πως μεταφέρει εμπορευματοκιβώτια φορτίου δια θαλάσσης συνολικής χωρητικότητας 2,2 εκατ. ετησίως, ενώ δια αέρος μεταφέρει γύρων στ0 1,3 εκατ. μετρικούς τόνου κάθε χρόνο. Επίσης, κάθε χρόνο η εταιρεία εκτελεί χερσαίες μεταφορές για 30 + εκατ. αποστολές.

Η χωρητικότητα των αποθηκευτικών της εγκαταστάσεων ανέρχονται στα 6 εκατ. τετραγωνικά μέτρα και ο στόλος της αποτελείται από 20.000 + φορτηγά.

Ο Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos απασχολεί πέραν των 1.500 εργαζομένων και διαθέτει παρουσία σε 10 χώρες. Στην Κύπρο διαθέτει 100 σημεία, ενώ δραστηριοποιείται μέσω ενός δικτύου που αποτελείται από 3.000 γραφεία/συνεργάτες/σημεία πώλησης στο εξωτερικό. Η χωρητικότητα των εγκαταστάσεων αποθήκευσης αγαθών διοικητικής μέριμνας ξεπερνούν τις 35.000 τ.μ.

Ο στόλος του Ομίλου απαρτίζεται από 300 φορτηγά, με το πελατολόγιο του στην Κύπρο να ξεπερνά τις 150.000 και το πελατολόγιο στο εξωτερικό να ξεπερνά το 1.000.000.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X