Νέα

  • ΜΠΛΕ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Με ταξιδιωτική ασφάλιση οι κρουαζιέρες της Celestyal για το πρώτο εξάμηνο του 2021

H Celestyal Cruises ανακοίνωσε ότι θα παρέχει ταξιδιωτική ασφάλιση με κάλυψη για COVID19 χωρίς επιπλέον επιβάρυνση για όλες τις νέες, μεμονωμένες κρατήσεις που θα γίνονται έως τις 30 Νοεμβρίου 2020 και αφορούν στις κρουαζιέρες του πρώτου εξαμήνου Μαρτίου-Ιουνίου 2021, με στόχο να εξασφαλίσει στους επιβάτες της επιπλέον ηρεμία και σιγουριά.

Η ταξιδιωτική ασφάλιση που ουσιαστικά εντάσσεται στη συνολική τιμή της κρουαζιέρας παρέχεται από την Allianz Global Assistance. Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα ασφάλισης περιλαμβάνει κάλυψη των ιατρικών και νοσοκομειακών εξόδων, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που σχετίζονται με την Covid-19, των εξόδων μεταφοράς στο πλησιέστερο νοσοκομείο και των εξόδων μετάβασης στο επόμενο λιμάνι προσέγγισης, καθώς και της ταξιδιωτικής δαπάνης επιστροφής στο σπίτι, εάν απαιτηθεί, λόγω ασθένειας αλλά και αποζημίωση για την κρουαζιέρα που δεν πραγματοποιήθηκε.

Επίσης, με επιπλέον χρέωση, οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν να αναβαθμίσουν το ασφαλιστικό πρόγραμμα, ώστε να περιλαμβάνει, επίσης, κάλυψη ακύρωσης ταξιδιού.

Το πρώτο δρομολόγιο της Celestyal Cruises για το 2021 θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαρτίου, με τη νέα ναυαρχίδα της, το Celestyal Experience, που θα πραγματοποιήσει την κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Τρεις Ήπειροι», με προσεγγίσεις στην Ελλάδα (Αθήνα και Ρόδο), την Τουρκία (Κουσάντασι), το Ισραήλ (Ashdod), την Αίγυπτο (Port Said) και την Κύπρο (Λεμεσός). Ξεκινώντας στις 3 Απριλίου 2021, το Celestyal Experience θα ξεκινήσει την κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο» που επισκέπτεται την Αθήνα, τη Ρόδο, την Κρήτη (Άγιο Νικόλαο), τη Σαντορίνη, τη Μήλο, τη Μύκονο και το Κουσάντασι (Έφεσο).

Η Celestyal Cruises έχει προσθέσει, επίσης, επιπλέον αναχωρήσεις στην ειδική κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Στα Βήματα του Αποστόλου Παύλου», λόγω μεγάλης ζήτησης, καθώς η κρουαζιέρα αυτή ακολουθεί την πορεία του Απόστολου Παύλου σε όλη τη Μεσόγειο, με αναχωρήσεις στις 16 Οκτωβρίου και 13 Νοεμβρίου 2021. Επιπλέον, προστέθηκε μία τροποποιημένη κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων, «Εκλεκτό Αιγαίο», όπου εντάσσεται ως νέο λιμάνι επιβίβασης/αποβίβασης η πόλη της Θεσσαλονίκης, που αποτελεί την πύλη προς τη γη του Μεγάλου Αλεξάνδρου, με πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, γαστρονομική παράδοση και εξαιρετική νυχτερινή ζωή. Η κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Εκλεκτό Αιγαίο» αναχωρεί μεταξύ 23 Οκτωβρίου και 6 Νοεμβρίου 2021.

Αισιόδοξος για το μέλλον της κρουαζιέρας δήλωσε o Leslie Peden, Επικεφαλής Εμπορικής Διεύθυνσης της Celestyal Cruises. Αναγνωρίζουμε ότι εξακολουθεί να υπάρχει ανησυχία σχετικά με την πανδημία σημείωσε, καθησυχάζοντας τους ταξιδιώτες που επιθυμούν να κάνουν κράτηση στις κρουαζιέρες.

Είμαστε είπε, “περήφανοι που είμαστε από τους πρώτους στην κρουαζιέρα που εντάσσουμε στην τιμή της κρουαζιέρας ταξιδιωτική ασφάλιση με κάλυψη για COVID, για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν το πρώτο εξάμηνο τους 2021, καθώς και all-inclusive κρουαζιέρες σε ελκυστικές τιμές για να ενισχύσουμε την αυτοπεποίθησή τους και να προχωρήσουν σε κρατήσεις για τις διακοπές που έχουν ονειρευτεί και πιθανότατα χρειάστηκε να αναβάλλουν τον προηγούμενο χρόνο, ως αποτέλεσμα της πανδημίας”.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X