Νέα

  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

Με προπηλακισμούς θα υποδεχθούν τον Μπέζος στο λιμάνι του Ροτερνταμ, οι κάτοικοι

Κυριολεκτικά έτοιμοι να πετάξουν αυγά στον δισεκατομμυριούχο Τζεφ Μπέζος είναι οι κάτοικοι του λιμανιού του Ρότερνταμ στην Ολλανδία μετά την ανακοίνωση του σχεδίου να αποσυναρμολογηθεί προσωρινά μια ιστορική γέφυρα για να καταστεί εφικτή η διέλευση του σούπερ γιοτ του.

Συγκεκριμένα, ομάδα ντόπιων οργάνωσε μια εκδήλωση στην οποία και σκοπεύουν να πετάξουν σάπια αυγά στο σούπερ γιοτ του ιδρυτή της Amazon, εάν όντως η εμβληματική γέφυρα Koningshaven του Ρότερνταμ αποσυναρμολογηθεί.

Για τον σκοπό αυτό μάλιστα δημιουργήθηκε διαδικτυακό κάλεσμα μέσω σελίδας στο Facebook με πάνω από 2.800 άτομα να έχουν δηλώσει ότι θα παραστούν στην εκδήλωση η οποία έχει όνομα «Πετώντας αυγά στο σούπερ γιοτ Τζεφ του Μπέζος»!

Την ίδια ώρα σχεδόν 10.000 άλλοι έχουν δηλώσει ότι «ενδιαφέρονται» για την εκδήλωση στη σελίδα. Η εμβληματική γέφυρα Koningshaven χρονολογείται από το 1878 και επισκευάστηκε μετά τον βομβαρδισμό της το 1940 κατά τη διάρκεια του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου.

Όμως έχει πολύ χαμηλό ύψος για τη διέλευση του γιότ του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου, που είναι μια πολυτελής θαλαμηγός αξίας 430 εκατομμυρίων ευρώ που κατασκευάζεται στη χώρα, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X