Νέα

  • ΕΝΑΛΙΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ

Μετέτρεψαν μια βάρκα σε ανοιχτή βιβλιοθήκη στη Βορόκλινη

 Μια βάρκα που φιλοξενεί αντί ψάρια, βιβλία, είναι η «Ανοιχτή Δανειστική Βιβλιοθήκη Βορόκλινης». Ελεύθερα, ο κάθε λουόμενος και επισκέπτης της παραλίας των Γιαννάδων, μπορεί να πάρει από τη βάρκα οποιοδήποτε βιβλίο θέλει και να βυθιστεί στον μαγικό κόσμο της λογοτεχνίας ή να εναποθέσει ένα δικό του βιβλίο στα ράφια της για τον επόμενο φιλαναγνώστη.

Πρόκειται για μία έξυπνη και πρωτότυπη ιδέα που είχε το Κοινοτικό Συμβούλιο Βορόκλινης και η Κοινοτική Βιβλιοθήκη Βορόκλινης σε συνεργασία με την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας.

Στην περίοδο που διανύουμε, αναφέρει το Κοινοτικό Συμβούλιο Βορόκλινης σε ανακοίνωση, όπου το άγχος και οι σκέψεις μπορούν εύκολα να μας καταβάλουν, τα βιβλία γίνονται ακόμη πιο πολύτιμα, αφού μας χαρίζουν έναν εύκολο τρόπο «απόδρασης», έτσι το Κοινοτικό Συμβούλιο Βορόκλινης και η Κοινοτική Βιβλιοθήκη Βορόκλινης σε συνεργασία με την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας, πήραν την πρωτοβουλία δημιουργίας ανοιχτής δανειστικής βιβλιοθήκης στην ειδυλλιακή παραλία των Γιαννάδων.

Οι βιβλιόφιλοι δεν χρειάζεται να πάρουν βιβλίο μαζί τους, αφού πριν τη βουτιά τους, έχουν την ευκαιρία να δανειστούν από τη βιβλιοθήκη-βάρκα μια μεγάλη συλλογή από αξιόλογα κυρίως λογοτεχνικά βιβλία μεταφρασμένα στην ελληνική, αγγλική και ρωσική γλώσσα.

Παρόλα αυτά, οι αναγνώστες μπορούν να τοποθετούν στα ράφια και δικά τους βιβλία που δεν χρειάζονται πια και να τα αντικαταστήσουν με άλλα εντελώς δωρεάν. Με μια απλή κίνηση, αναφέρει το Κοινοτικό Συμβούλιο Βορόκλινης μπορούμε όλοι να ανταλλάξουμε γρήγορα ιστορίες, ιδέες και πληροφορίες.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X