Νέα

  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Ικανοποίηση για το αποτέλεσμα των επαφών της Κυπριακής παρουσίας, στα Ποσειδώνια 2022

Υφυπουργείο Ναυτιλίας της Κύπρου, Κύπριοι εφοπλιστές, εταιρείες παροχής ναυτιλιακών εξοπλισμών και υπηρεσιών με έδρα την Κύπρο και Ναυτική Ακαδημία Κύπρου, έδωσαν δυναμικά το παρόν τους στη μεγαλύτερη ναυτιλιακή έκθεση Ποσειδώνια 2022 στην Αθήνα.

Πραγματοποίησαν συναντήσεις και επαφές στο περιθώριο της έκθεσης, συμμετείχαν σε πάνελ με εξειδικευμένα θέματα, έβαλαν το λιθαράκι για επόμενες συνέργειες και έκαναν υποσχόμενες χειραψίες για ανταλλαγή υπηρεσιών και εμπειρογνωμοσύνης, με στόχο να ωθήσουν τη διεθνή ναυτιλία ένα ακόμη βήμα μπροστά και να ανεβάσουν ακόμα πιο ψηλά την Κύπρο στον κλάδο της ναυτιλιακής βιομηχανίας.

H Τοtotheo Maritime ευχαρίστησε όλους τους πελάτες, συνεργάτες και φίλους, οι οποίοι συνέβαλαν στην επιτυχία της έκθεσης και της παρουσίας της Τοtotheo Maritime. Εκατοντάδες κόσμου πέρασαν από το περίπτερο της Tototheo και συνάντησαν προηγμένες τεχνολογίες, ρώτησαν, έμαθαν, αλλά και επιφυλάχθηκαν για περαιτέρω συνεργασία και συναντήσεις. Tην ίδια ώρα ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 2024.

Ήταν απίστευτες 5 μέρες για την ομάδα της MultimarineShipyards στα Ποσειδώνια 2022, αναφέρει η διεύθυνση της εταιρείας, διατυπώνοντας ικανοποίηση για τη συνάντηση με παλιούς φίλους και γνωστούς και για τους νέους πελάτες με τους οποίους συναντήθηκαν διά ζώσης.

Η Ναυτική Ακαδημία Κύπρου επίσης έδωσε δυναμικά το παρόν της και ενημέρωσε γονείς και νέους για τα ακαδημαϊκά προγράμματα στις ναυτιλιακές σπουδές, το υψηλό επίπεδο διδασκαλίας καθώς και την υποσχόμενη επαγγελματική τους αποκατάσταση σε εταιρείες κολοσσούς.

Ο ενθουσιασμός και η ικανοποίηση επισφραγίστηκε με την αθρόα συμμετοχή θεσμών, πλοιοκτητών και παραγόντων της διεθνούς ναυτιλίας, στην εκδήλωση του Υφυπουργείου Ναυτιλίας, όπου ο Υφυπουργός Ναυτιλίας Βασίλης Δημητριάδης παρουσίασε το όραμα “Sea Change” για την Κυπριακή Ναυτιλία, ενημέρωσε για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες της Κύπρου σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο, στο ύψος των προκλήσεων της πανδημίας και τους Ουκρανικού.

Στη διάρκεια της έκθεσης Ποσειδώνια 2022 και στο περιθώριο των συνεδρίων, έγιναν σημαντικές επαφές που έθεσαν τις βάσεις και προυποθέσεις για περαιτέρω προσέλκυση εταιρειών και πλοίων στην Κύπρο.

Οι Κυπριακές εταιρείες σύμφωνα με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας, είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν υπηρεσίες, καθώς και καινοτόμα προϊόντα που συμβάλουν σε πιο αποτελεσματική και “πράσινη” λειτουργία της Ναυτιλίας αποδεικνύοντας ότι η Κύπρος αποτελεί ένα ποιοτικό και ελκυστικό σύμπλεγμα ναυτιλιακών υπηρεσιών παγκόσμιας εμβέλειας.

Ελπίδα όλων, να έχουν τέλος οι κρίσεις και το 2024 να δώσουν ξανά το παρόν τους στην έκθεση – θεσμό, που προσελκύει τη ναυτιλιακή βιομηχανία σε παγκόσμιο επίπεδο.

Enalios Media

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X