Νέα

  • Uncategorized

Η Multimarine συνεχίζει να εκσυγχρονίζεται στις απαιτήσεις των καιρών

Τις εγκαταστάσεις της εταιρείας παροχής ναυτιλιακών υπηρεσιών Multimarine, επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής Λιμένων Κύπρου Δρ. Αντώνης Στ. Στυλιανού, στο πλαίσιο των συναντήσεων του με χρήστες του χερσαίου και θαλάσσιου χώρου του λιμανιού της Λεμεσού.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Ρένος Φωκάς με τον Πρόεδρο του ΔΣ της Αρχής Λιμένων Αντώνη Στυλιανού

Ο κύριος Στυλιανού, ξεναγήθηκε από τον Διευθύνοντα σύμβουλο της Multimarine Ρένο Φωκά και ενημερώθηκε για τον εκσυγχρονισμό και την πρόοδο της εταιρείας, προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις των πελατών, με τους οποίους διατηρούν σχέση συνεργασίας για δεκαετίες.

Στο χερσαίο χώρο του λιμανιού Λεμεσού, η Μultimarine επένδυσε σε νέα και εξειδικευμένα μηχανήματα, ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες όλων των τύπων πλοίων και super yachts, που θα καταπλέουν στο λιμάνι της Λεμεσού.

Η Multimarine Services Ltd (MMS)  εδρεύει από το 2001 στη Λεμεσό και ειδικεύεται στις επιθεωρήσεις, επισκευές και υπηρεσίες συντήρησης πλοίων. 

H θυγατρική εταιρεία Multimarine Shipyards, Megayachts, παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες ναυπηγείων, ανακατασκευές, καθώς επίσης και υπηρεσίες υποστήριξης πετρελαίου και αερίου στην περιφέρεια της Ανατολικής Μεσογείου, με έμφαση στη μηχανολογία και τη ναυτική μηχανική.

Εnalios Media / Φωτογραφίες από τα ΜΚΔ του κ. Αντώνη Στυλιανού Προεδρου της ΑΛΚ

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X