Νέα

  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Η προώθηση επενδύσεων ενίσχυσης της ναυτιλίας στο επίκεντρο επίσκεψης του Υφ. Ναυτιλίας στην VTTV Βασιλικό

Για τα νέα σχέδια της VTTV Βασιλικό Ltd και την προώθηση επενδύσεων που θα ενισχύσουν τον τομέα της ναυτιλίας, ενημέρωσε τον Υφυπουργό Ναυτιλίας, Βασίλη Δημητριάδη, ο Διευθύνων Σύμβουλος της VTTV, Γιώργος Παπαναστασίου κατά τη διάρκεια επίσκεψης του Υφυπουργού στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Βασιλικό.

Ευχαριστώ τον George Papanastasiou και όλα τα στελέχη της VTTV για την φιλοξενία. Με μεγάλη ικανοποίηση διαπίστωσα ότι…

Posted by Vassilis Demetriades on Friday, 16 October 2020

Ανακοίνωση της VTTV Βασιλικό Ltd αναφέρει ότι ο κ. Δημητριάδης δήλωσε ότι “οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες που προσφέρονται στο τερματικό αποθήκευσης υγρών καυσίμων στο Βασιλικό  είναι πολύ υψηλού επιπέδου ενώ ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί η σύγχρονη προβλήτα για φορτοεκφορτώσεις δεξαμενόπλοιων καθώς και η μετάγγιση καυσίμων από ένα πλοίο σε άλλο (ship-to-ship)”.

Πρόσθεσε ότι “στο Βασιλικό είναι ορατές οι συνέργειες δύο τομέων, της ναυτιλίας και της ενέργειας, με μεγάλη προοπτική για την κυπριακή οικονομία”.

Από την πλευρά του ο κ. Παπαναστασίου δήλωσε ότι η VTTV ως το μεγαλύτερο έργο ενεργειακής υποδομής στην Κύπρο (Foreign Direct Investment) έχει άμεση σχέση με τη ναυτιλία. Ευχαρίστησε, επίσης, τον Υφυπουργό για την επίσκεψή του στις εγκαταστάσεις της εταιρείας.

Τέλος, κατά τη συνάντηση, έγινε ανταλλαγή απόψεων “για την προώθηση των σχεδίων της VTTV για ανάπτυξη και νέες επενδύσεις σε τομείς που θα ενισχύουν παράλληλα και τον τομέα της ναυτιλίας”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X