Νέα

  • ΜΠΛΕ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Ετοιμαστείτε για τις Φοινικούδες και τον ανοικτό αγώνα κολύμβησης  

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Κολύμβησης (Cyprus Swimming Federation) σε συνεργασία με τον Δήμο Λάρνακας προσκαλεί τους λάτρεις της θάλασσας και της κολύμβησης σε έναν συναρπαστικό αγώνα ανοιχτής θαλάσσης. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στην παραλία των  Φοινικούδων στις 8 Οκτωβρίου 2023.

Το γεγονός διοργανώνεται με βάση τους κανονισμούς και τις κανονιστικές διατάξεις της FINA για την ανοιχτή θάλασσα, για την εξασφάλιση ενός  δίκαιου και ασφαλή αγώνα για όλους τους συμμετέχοντες.

Η 2,5 χιλιομέτρων κολυμβητική κολυμβητική διαδρομή είναι ανοικτή για συμμετοχή σε άνδρες και γυναίκες ηλικίας 25 ετών και άνω. 

Υπάρχουν διάφορες κατηγορίες ανάλογα με την ηλικία, εξασφαλίζοντας ότι όλοι μπορούν να συμμετάσχουν και να ανταγωνιστούν σε ένα περιβάλλον που ταιριάζει στις δεξιότητές τους.

Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να παρουσιάσουν ιατρικό πιστοποιητικό υγείας και να υπογράψουν μια δήλωση ευθύνης για τη συμμετοχή τους, εξασφαλίζοντας την ασφαλή και υγιή διεξαγωγή του αγώνα.

Η συμμετοχή στον αγώνα απαιτεί την καταβολή ενός τέλους συμμετοχής ύψους 20 ευρώ κατά την εγγραφή τους.

Οι νικητές κάθε κατηγορίας θα βραβευτούν με κύπελλο και μετάλλια, ενώ οι δεύτεροι και τρίτοι θα λάβουν επίσης μετάλλια για την επίδοση τους.

Ο χρόνος που διατίθεται για τον αγώνα είναι 15 λεπτά από την ώρα τερματισμού του πρώτου κολυμβητή σε κάθε κατηγορία ηλικίας.

 Η θερμοκρασία της θάλασσας αναμένεται να κυμαίνεται μεταξύ 23°-26°C, και το βάθος της θα κυμαίνεται μεταξύ 2 και 4 μέτρων.

Οι εγγραφές για τον αγώνα πρέπει να υποβληθούν μέχρι τη Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023. Ο χρόνος προσέγγισης για τις εγγραφές είναι μέχρι τις 10:00 π.μ., με την τελευταία εγγραφή να κλείνει στις 11:15 π.μ.

Το πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει τις εξής ενότητες:

  • 11:25 π.μ.: Ενημέρωση των αθλητών
  • 11:35 π.μ.: Παρουσίαση των κολυμβητών
  • 11:45 π.μ.: Έναρξη αγώνα 2,5 χιλιομέτρων ανδρών
  • 11:50 π.μ.: Έναρξη αγώνα 2,5 χιλιομέτρων γυναικών
  • 1:00 μ.μ.: Τελετή απονομής βραβείων

Όσοι  λοιπόν σκέφτεστε να δοκιμάσετε τον υγιή ανταγωνισμό στη θάλασσα, μπορείτε να μπείτε στη σελίδα   www.koek.org.cy για περισσότερες πληροφορίες.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X