Νέα

  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

Είσαι τελειόφοιτος και αγαπάς τη θάλασσα; Μια ευκαιρία σπουδών, με υποτροφία από τη Safe Bulkers, είναι μπροστά σου

Δέκα υποτροφίες για το 2022 -2023 ανακοίνωσε πρόσφατα ο Κύπριος εφοπλιστής Πόλυς Χατζηωάννου, με τη Safe Bulkers να ενθαρρύνει στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, τη νέα γενιά να ακολουθήσει θαλάσσια επαγγέλματα και να έχει την ευκαιρία για πλήρη υποτροφία.

Η προκήρυξη των δέκα υποτροφιών, αφορά στους κλάδους των προπτυχιακών σπουδών μάστερ στους κλάδους των ναυπηγών μηχανολόγων μηχανικών στην Ελλάδα, Naval Architects και Marine Engineers στο Ηνωμένο Βασίλειο και μεταπτυχιακές σπουδές μάστερ σε Shipping Low στο Ηνωμένο Βασίλειο. Oι υποτροφίες απευθύνονται σε τελειόφοιτους της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς και καλούνται και κοπέλες να δείξουν ενδιαφέρον.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν αίτημα ενδιαφέροντος στο : ypotrofies@safebulkers.com, για να τους σταλεί αίτηση συμμετοχής, καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που θα πρέπει να προσκομίσουν.

Το πρόγραμμα υποτροφιών της Safe Bulkers τείνει να καταστεί θεσμός, καθώς τον περασμένο Σεπτέμβριο, δόθηκαν πέντε υποτροφίες σε υφιστάμενους φοιτητές στο εξωτερικό που καταγράφουν άριστες επιδόσεις και το πρωτοφανές ενδιαφέρον, ώθησε τον εφοπλιστή Πόλυ Χατζηωάννου, να επαναπροκηρύξει διπλάσιο αριθμό υποτροφιών για την επόμενη ακαδημαϊκή χρονιά.

Προγραμματίζει δε, σε συνεργασία και με τα αρμόδια υπουργεία, εκστρατεία ενημέρωσης στα σχολεία, σε μια προσπάθεια να αγαπήσουν οι νέοι τη θάλασσα, να ενημερωθούν για τα οφέλη αλλά και τις δυσκολίες της επαγγελματικής ενασχόλησης με αυτή και να έχουν την επιλογή να διεκδικήσουν μια πλήρη υποτροφία.

Enalios Media

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X