Νέα

  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

Βίντεο: Είδαν σοκαρισμένοι ένα τεράστιο αλιγάτορα να καταβροχθίζει τον «αντίπαλο» του

Όταν είναι η εποχή για ζευγάρωμα, οι αρσενικοί αλιγάτορες δεν διστάζουν να επιτεθούν ο ένας στον άλλο, ακόμη και αν η επίθεση περιλαμβάνει τον κανιβαλισμό του πιο αδύνατου εχθρού.

Ένας τεράστιος αλιγάτορας 20 ποδών εθεάθη να «τρώει» έναν μικρότερο ερωτικό αντίπαλο μήκους έξι ποδών, μπροστά στα μάτια σοκαρισμένων περαστικών που έγιναν μάρτυρες του σοκαριστικού επεισοδίου στη Φλόριντα.

Ο τεράστιος αλιγάτορας σήκωσε κυριολεκτικά  τη λεία του στον αέρα και την καταβρόχθισε.

Το περιστατικό σύμφωνα με την mailonine κατέγραψε με την κάμερα του κινητού της, κάτοικος της περιοχής.

Το βίντεο δείχνει το γιγάντιο ερπετό να διασχίζει ένα μονοπάτι με το άτυχο θήραμά του να στριφογυρίζει ακόμα στα σαγόνια του.

Η γυναίκα δημοσίευσε το βίντεο στη σελίδα της στο Facebook, αναφέροντας ότι η λεία του αλιγάτορα δεν έζησε για πολύ μετά το τέλος του βίντεο.

Το σπίτι της γυναίκας, βρίσκεται κοντά σε λίμνη και η εικόνα ενός αλιγάτορα 8-10 ή 12 ποδών δεν την εκπλήσσει. Εντούτοις, όπως ομολογεί είναι η πρώτη φορά που βλέπει ένα τόσο γιγάντιο αρπακτικό.

Τα αρσενικά, μπορεί να σκοτώσουν και να καταβροχθίσουν ανά πάσα στιγμή τον αντίπλαο τους, ακόμη και τα μικρά τους.

Οι αλιγάτορες είναι ένα κοινό θέαμα στη Φλόριντα, όπου βρίσκονται συχνά σε περιοχές με γλυκό νερό, συμπεριλαμβανομένων των γηπέδων γκολφ, καθώς αυτές οι περιοχές παρέχουν άφθονη τροφή.

Είναι ευκαιριακά αρπακτικά και μπορούν να εξαφανίσουν μεγαλύτερα θηράματα, όπως ελάφια και αρκούδες, καθώς και άλλους αλιγάτορες.

Ένας ειδικός σε αλιγάτορες είπε ότι αυτό το είδος θέασης ήταν στην πραγματικότητα πολύ συνηθισμένο και ότι τα ζώα που τρώνε μέλη του ίδιου είδους είναι μία «απόλυτα φυσιολογική συμπεριφορά».

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X