Νέα

  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

Αυστραλός Τικ Τόκερ προκάλεσε κύμα οργής με τους καρχαρίες που έχει σε δεξαμενή στο σπίτι του

Ένας εκκεντρικός Τικ Τόκερ, αντλεί ευχαρίστηση από  μία αμφιλεγόμενη τακτική ταίσματος καρχαριών, ρίχνοντας ζωντανό θήραμα στη δεξαμενή καρχαρία του και παρακολουθώντας τους θυμωμένους θεατές να απαντούν στο διαδίκτυο, καθώς αντιμετωπίζει ένα μπαράζ επικριτικών σχολίων, γιατί μεταξύ άλλων κρατά μεγάλους καρχαρίες στη σχετικά μικρή δεξαμενή του σπιτιού.

«Δεν έχω ιδέα πώς λειτουργεί αυτό, απλά θέλω να δω πόσοι άνθρωποι απασχολούνται με αυτό», εξηγεί ωμά σε ένα βίντεο από τα πολλά που ανέβασε.

Ενώ μετέδιδε πλάνα από τη δεξαμενή του αξίας 500.000 δολαρίων στο σπίτι του στο Sutherland Shire, αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, ο ανώνυμος ιδιοκτήτης του εμπρηστικού λογαριασμού TikTok,  ζήτησε από τους ακόλουθούς του να δωρίσουν εικονικά δώρα για να βοηθήσουν στην αγορά ψαριών.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι φιλόζωοι ήταν έξαλλοι. «Τα λεφτά δεν σου αγοράζουν τάξη», έγραψε ένα άτομο. «Αλλά σου αγοράζει καρχαρίες», έγραψε το TikToker.

Ένα βίντεο στο οποίο πετάει έναν κουβά με ζωντανά ψάρια στη δεξαμενή για να τα ξεσκίσουν γρήγορα οι καρχαρίες του, εξέπληξε πολλούς στο TikTok.

«Κοιτάξτε τα, πέθαναν αμέσως»,  αναφώνησε ενθουσιασμένος ένας άντρας κοιτάζοντας τη δεξαμενή των 20.000 λίτρων. «Θα τον σκίσουν», φώναξε κάποιος άλλος.

Αλλά σαφώς δεν μοιράζονται όλοι τη χαρά τους. Μετά την παρακολούθηση των βίντεο, η Humane Society International (HSI) περιέγραψε την πράξη ως «ένα πολύ τραυματικό σενάριο στο τέλος της ζωής αυτών των καημένων ζώων».

Ο συγκεκριμένος Τικ Τόκερ, δεν αρκείται στην απλή σίτιση των καρχαριών, αλλά προχωρά ένα βήμα παρακάτω, χρησιμοποιώντας γραφικά σε στυλ βιντεοπαιχνιδιών, για να εμπλουτίσει τα βίντεο του, καθώς ένα ζωντανό ψάρι διαμελίζεται σιγά, σιγά.

Μεταξύ άλλων:

Προσφέρεται να απελευθερώσει έναν καρχαρία για κάθε δωρεά 10.000 $.

Να ταΐζει αναγκαστικά τον καρχαρία του με μαύρο ύφαλο αφού δεν έτρωγε.

Το ρεζερβουάρ των 20.000 λίτρων έχει μήκος έξι μέτρα, δύο μέτρα ύψος και δύο μέτρα πλάτος.

Όπως επισημαίνουν ειδικοί, οι καρχαρίες είναι πιο έξυπνοι από ό,τι πιστεύουν πολλοί και χρειάζονται χώρο για να κυνηγήσουν και να περιπολούν. «Το να βάλεις τέσσερις τοίχους γύρω τους σε έναν πολύ μικρό χώρο δεν είναι τίποτα λιγότερο από σκληρό», επισημαίνουν.

Σύμφωνα με τον άνθρωπο πίσω από τον λογαριασμό TheGyp_Aus, έχει έναν καρχαρία με μαύρο ύφαλο, δύο καρχαρίες λευκού ύφαλου μήκους 1,3 μέτρων, δύο καρχαρίες Port Jackson, τρεις καρχαρίες επωμίδων, δύο καρχαρίες banjo και έναν καρχαρία μπαμπού.

Έχει επίσης μια σειρά από σμέρνες, μια σφυρίδα, δύο σφυρίδες Γολιάθ, μια ακτίνα άμμου, δύο στίγματα, μια κοραλλιογενή πέστροφα βάρους 1,8 κιλών και μια σειρά από ψάρια που εκπαιδεύονται.

Ο χρήστης του λογαριασμού  TheGyp_Aus είπε ότι μόνο η δεξαμενή κόστιζε 250.000 δολάρια, το μαρμάρινο εξωτερικό ,  150.000 δολάρια και οι καρχαρίες περίπου 100.000 δολάρια.

Με πληροφορίες από: Yahoo News

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X