Νέα

  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Έτσι υποδέχθηκαν το εταιρικό ομόλογο της Safe Bulkers Participations, στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Με αφορμή την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στην Οργανωμένη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών του εταιρικού της ομολόγου, το Χρηματιστήριο Αθηνών υποδέχθηκε τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου, μέλη της Διοίκησης και στελέχη της εταιρείας Safe Bulkers Participations PLC.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Πόλυς Χατζηιωάννου κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης χτυπώντας το παραδοσιακό καμπανάκι.

Υποδεχόμενος τους εκπροσώπους της εταιρείας, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών, Σωκράτης Λαζαρίδης, συνεχάρη τη Διοίκηση και τα στελέχη της εταιρείας για την επιτυχή διάθεση της έκδοσης, υπογραμμίζοντας πως τέτοια εγχειρήματα λειτουργούν προς όφελος της ελληνικής ναυτιλίας αλλά και της ελληνικής κεφαλαιαγοράς.

“Συγχαρητήρια στο Χρηματιστήριο Αθηνών και στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για τον εξαιρετικό επαγγελματισμό και αρτιότητα της συναλλαγής. Είμαστε περήφανοι για τη συνεργασία ως η πρώτη εταιρεία ξηρού φορτίου που εισάγει χρεόγραφα στο Ελληνικό Χρηματιστήριο”.

Καλή επιτυχία σε όλους, τόνισε από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Safe Bulkers Participants PLC, Πόλυς Χατζηιωάννου προσθέτοντας: «Η Safe Bulkers, Inc., είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης από το 2008 και με παρουσία πάνω από 60 έτη στην αγορά ξηρού φορτίου, διαθέτει έναν μοντέρνο στόλο 40 πλοίων, με στόχο τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και τη βιώσιμη ανάπτυξή της στην παγκόσμια αγορά ξηρού φορτίου».

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X