Νέα

  • ΜΠΛΕ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Έρχεται στην Κύπρο το υπερπολυτελές Harmony of The Seas (vid)

Πρόκειται για το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου. Έρχεται στην Κύπρο στις 20 Ιουνίου και θα παραμείνει στις θάλασσες του νησιού μας μέχρι τέλος Ιουλίου.

Χιλιάδες μέλη πληρώματος θα διαμείνουν σε ξενοδοχεία της Κύπρου, εξέλιξη η οποία χαροποιεί την τουριστική βιομηχανία, με δεκάδες καταλύματα να έχουν ήδη καταχωρήσει τις κρατήσεις της Royal Caribbean.

Το υπερπολυτελές Harmony of the Seas της Royal Caribbean είναι σήμερα το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου και οι διευκολύνσεις που παρέχει η Κυπριακή Δημοκρατία μετά από συμφωνία της Αμερικάνικης εταιρείας με τους υπουργούς Ναυτιλίας, Τουρισμού και Μεταφορών, η Κύπρος χρησιμοποιείται για επαναπατρισμούς και ανταλλαγή πληρωμάτων των κρουαζιερόπλοιων της εταιρείας.

Συγκεκριμένα το κρουζιερόπλοιο απέπλευσε από την Μπαρτσελόνα όπου βρίσκεται με 540 μέλη πληρώματος, τα οποία θα αποβιβαστούν στην Κύπρο και στο Harmony of the Seas θα επιβιβαστούν άλλα 1350 μέλη πληρώματος για να συνεχίσουν το υπερατλαντικό ταξίδι τους.

Οι διαστάσεις του Harmony είναι εντυπωσιακές καθώς το μήκος του καταστρώματος φτάνει τα 361 μ. και είναι μεγαλύτερο από το ύψος του Πύργου του Άιφελ ή το μήκος τριάμιση γηπέδων ποδοσφαίρου από άκρη σε άκρη.

Μπορεί να φιλοξενήσει 6.780 επιβάτες, έχει ύψος 70 μέτρα και πλάτος 66 μέτρα και είναι το πλατύτερο πλοίο που έχει κατασκευαστεί ποτέ.

H πλωτή πολυτελής μεγαλούπολη, θα βρίσκεται για ένα και πλέον μήνα στο νησί μας και θα προσφέρει μια αλλιώτικη θέα σε όσους επισκέπτονται την Λεμεσό. Η παρουσία του Harmony of The Seas αναμένεται να αφήσει έσοδα στην εφοδιαστική αλυσίδα και την κυπριακή οικονομία, ύψους έξι με οκτώ εκατομμυρίων ευρώ.

Enalios Media

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X