Νέα

  • “SEA” YOU

To Nαυτικό Σαλόνι ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους λάτρεις της θάλασσας

Με γοργούς ρυθμούς προετοιμάζεται η έκθεση Ναυτικό Σαλόνι και να υποδεχθεί για ακόμα μια χρονιά τους λάτρεις της θάλασσας, του σκάφους, του θαλάσσιου εξοπλισμού και των θαλάσσιων χόμπι και σπορ. Η έκθεση θα λάβει χώρα από την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020, στο Ολυμπιακό κέντρο Ξιφασκίας στο πρώην δυτικό αεροδρόμιο, στο Ελληνικό. Αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα αναφέρεται σε ανακοίνωση, η ασφάλεια των εκθετών, επισκεπτών και του προσωπικού της.

Το Ναυτικό Σαλόνι αποτελεί την πιο καταξιωμένη, έκθεση για το σκάφος και τη θάλασσά, καθώς είναι το βασικό σημείο συνάντησης όλης της αγοράς. Κάθε χρόνο στην έκθεση παρουσιάζονται όλες οι νέες προτάσεις για το σκάφος, τις μηχανές και τα αξεσουάρ, τα οποία αποτελούν πόλο έλξης για το πιστό κοινό της έκθεσης.

Η έκθεση απευθύνεται σε όσους αγαπούν τα σκάφη, τη θαλάσσια αναψυχή, την ιστιοπλοΐα, τα extreme sports και τον θαλάσσιο τουρισμό, και σε όσους ασχολούνται επαγγελματικά με τα θαλάσσια σπορ, το ψάρεμα και την κατάδυση αλλά και σε όσους είναι έτοιμοι να μυηθούν στον μαγευτικό κόσμο της θάλασσας.

Ο τόπος διεξαγωγής της είναι οι εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού κέντρου Ξιφασκίας δίπλα στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο στο Ελληνικό. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ηλεκτρονική διεύθυνση της έκθεσης www.athensboatshow.gr

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X