Νέα

  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

To Limassol Boat Show επιστρέφει μεγαλύτερο και καλύτερο από ποτέ

Επισκέπτες και εκθέτες από όλο τον κόσμο έρχονται για να ανακαλύψουν τα πιο πρόσφατα προϊόντα και υπηρεσίες στον κλάδο του yachting.

Η όγδοη έκδοση της μεγαλύτερης έκθεσης σκαφών στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, θα διεξαχθεί στη Μαρίνα Λεμεσού, από τις 18 έως τις 21 Μαΐου 2023 και θα προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία δικτύωσης σε αγοραστές, κατασκευαστές, πωλητές και λάτρεις της βαρκάδας, να εξερευνήσουν τις παγκόσμιες ναυτικές τάσεις και απαιτήσεις .

Η έκθεση, η οποία θα διαρκέσει για διάστημα 4 ημερών,  θα παρουσιάσει μια μοναδική γκάμα ναυτιλιακών προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας από κορυφαίες μάρκες, κατασκευαστές και προμηθευτές που δραστηριοποιούνται στον ναυτιλιακό τομέα. Αυτό περιλαμβάνει τα πιο πρόσφατα μοντέλα σε ολόκληρο τον κλάδο, από ρυμουλκούμενα σκάφη έως σούπερ γιοτ, καθώς και προϊόντα ψυχαγωγικής αλιείας και καταδύσεων, εξοπλισμό θαλάσσιων σπορ, τζετ σκι, αξεσουάρ και πολλά άλλα. Επιπλέον, με την επιτυχή σύναψη εμπορικών συμφωνιών που ξεπερνούν τα 18 εκατομμύρια ευρώ στην τελευταία έκθεση, το Limassol Boat Show 2023 θα προσφέρει αναμφίβολα μια πλατφόρμα για συναρπαστικές εμπορικές ευκαιρίες για τους επαγγελματίες του κλάδου.

Με περισσότερους από 35.000 ντόπιους και διεθνείς επισκέπτες και περισσότερους από 120 εκθέτες από την Κύπρο, την Ελλάδα, τη Ρωσία, το Ισραήλ, τον Λίβανο, την Ιταλία, τη Σουηδία και το Ηνωμένο Βασίλειο στην τελευταία εκδήλωση και ένα συναρπαστικό επερχόμενο πρόγραμμα δραστηριοτήτων, το Limassol Boat Show, αναμένεται να ξεπεράσει  τις προσδοκίες όσον αφορά τους αριθμούς και την παγκόσμια προσέλευση.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X