Νέα

  • “SEA” YOU

To Event Centre στην Αγία Νάπα, υπόσχεται πολυτέλεια και είναι έτοιμο για εκδηλώσεις

Νέα εποχή για τη μαρίνα Αγίας Νάπας, η οποία ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του Event Centre, ενός αρχιτεκτονικού κομψοτεχνήματος το οποίο έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενήσει όλων των ειδών κοινωνικές, εταιρικές, ιδιωτικές ή και διεθνείς εκδηλώσεις.

Σάρκα και οστά έχει πάρει το Event Centre και στόχος είναι να γίνει σημείο αναφοράς. Οι ιθύνοντες δηλώνουν πανέτοιμοι για τη διοργάνωση γάμων βαπτίσεων, εταιρικών πάρτι, σεμιναρίων, συνεδρίων και εκθέσεων.

2022 02 09 18.40.29 exclusive, Επιχειρήσεις, Μαρίνα Αγίας Νάπας

Η μοναδική αρχιτεκτονική τεχνοτροπία του κτηρίου, δένει αρμονικά με το φυσικό παράκτιο περιβάλλον καθώς ο εντυπωσιακός μοντέρνος σχεδιασμός το μετατρέπει αμέσως σε σημείο αναφοράς στη μαρίνα Αγίας Νάπας. Το κέντρο εκδηλώσεων ολοκληρώθηκε τις τελευταίες ημέρες και έγιναν ήδη οι πρώτες κρατήσεις.

2022 02 09 18.40.15 exclusive, Επιχειρήσεις, Μαρίνα Αγίας Νάπας

“Αυτό το μοναδικού είδους στην Κύπρο κέντρο εκδηλώσεων αποτελεί ένα σημείο αναφοράς για τη μαρίνα Αγίας Νάπας και αντιπροσωπεύει την πολύ προσεκτική δουλειά που έχει γίνει πίσω από κάθε έργο που έχει φέρει εις πέρας η ομάδα σχεδιασμού και κατασκευής της μαρίνας. Το Event Centre, μαζί με συνεχείς και εξειδικευμένες υπηρεσίες, θα προσφέρει έναν ξεχωριστό χώρο για κοινωνικά, πολιτιστικά και εταιρικά events, στα μέτρα και τις απαιτήσεις των καλεσμένων” ανέφερε ο Διευθυντής Πωλήσεων της εταιρείας, Χάρης Κουρέας.

Το σκεπτικό του σχεδιασμού ήταν η δημιουργία πολυλειτουργικών και ευρύχωρων εσωτερικών και εξωτερικών χώρων ξεχωριστής αισθητικής και υψηλών προδιαγραφών, επιτρέποντας στους επισκέπτες να απολαύσουν την ξεχωριστή μέρα τους σε ένα κομψό περιβάλλον. Το μοναδικό, με κάθετη σκίαση, Event Center βρίσκεται σε εύκολα προσιτή τοποθεσία σε μια περίοπτη περιοχή στο εμπορικό κέντρο της Μαρίνας Αγίας Νάπας.

2022 02 09 18.40.03 exclusive, Επιχειρήσεις, Μαρίνα Αγίας Νάπας

Το υπερσύγχρονο Κέντρο Εκδηλώσεων έχει χωρητικότητα 500 προσκεκλημένων. Βασικό στοιχείο της υψηλής ποιότητας υπηρεσίας είναι η έμφαση στις εξαιρετικές επιλογές φαγητού που προετοιμάζονται από έμπειρους σεφ, η μεγάλη γκάμα κρασιών και πολυτελών κοκτέιλ και η περίτεχνη και άψογη διακόσμηση. Επιπλέον, ο οπτικοακουστικός εξοπλισμός, συμπεριλαμβανομένου κινητού φωτισμού LED, είναι διαθέσιμος για να συμπληρώσει οποιαδήποτε εκδήλωση. Το Event Center προσφέρει τις πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες όπου οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν την ανεμπόδιστη θέα στη Μεσόγειο Θάλασσα και τη Μαρίνα.

Οι επισκέπτες μπορούν να σταθμεύσουν στο γκαράζ στάθμευσης, το οποίο έχει χώρο για περισσότερα από 550 αυτοκίνητα σε τέσσερεις ορόφους και είναι κοντά στο Κέντρο Εκδηλώσεων και άλλες ανέσεις της Μαρίνας. Δεν υπάρχει χρέωση στάθμευσης για τους επισκέπτες της Μαρίνας Αγίας Νάπας μέχρι τον Μάρτιο του 2022.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X