Νέα

  • ΜΠΛΕ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

To νέο κρουαζιερόπλοιο της Disney είναι όνειρο που έγινε ευχή (βίντεο)

Το πρώτο νέο κρουαζιερόπλοιο της Disney εδώ και μια δεκαετία κυκλοφόρησε την Παρασκευή στο γερμανικό ναυπηγείο Meyer Werft.

Το Disney Wish που τροφοδοτείται με υγροποιημένο φυσικό αέριο (LNG) θα υποβληθεί πλέον στον τελικό έλεγχο εξοπλισμού πριν από την προγραμματισμένη έναρξη λειτουργίας του αυτό το καλοκαίρι, εκτελώντας δρομολόγια στην Καραϊβική από το Port Canaveral.

Το κρουαζιερόπλοιο των 144.000 GT , διαθέτει 1.250 καμπίνες, με χώρο για να φιλοξενήσει τουλάχιστον 2.500 επισκέπτες και είναι το πρώτο από μια σειρά τριών κρουαζιερόπλοιων κατηγορίας Triton που κατασκευάζει η Meyer Werft για την Disney Cruise Line με έδρα τις ΗΠΑ.

Το εντυπωσιακό εσωτερικό του πλοίου περιλαμβάνει θεματικές δραστηριότητες, παιχνίδια και παραστάσεις από τους πιο αγαπημένους ήρωες της Disney, όπως η Έλσα από το Frozen, ενώ μικροί και μεγάλοι μπορούν να επισκεφθούν και να εκπαιδευτούν σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες τους υπερήρωες της Marvel.

Το δεύτερο πλοίο της σειράς αναμένεται να λειτουργήσει το 2024, ακολουθούμενο από το τρίτο το 2025.

Το γερμανικό ναυπηγείο κατασκεύασε προηγουμένως τα πλοία της Disney’s Dream Class, Disney Dream και Disney Fantasy, που παραδόθηκαν το 2010 και το 2012 αντίστοιχα. Εκείνη την εποχή, τα κρουαζιερόπλοια 129.690 GT ήταν τα μεγαλύτερα που κατασκευάστηκαν ποτέ στη Γερμανία.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X