Νέα

  • ΜΠΛΕ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
  • ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΖΙΟΥ

Tο “Rhapsody Of The Seas” σαλπάρει τον Αύγουστο από Λεμεσό για Ισραήλ και Ελλάδα

Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε, για μια πολυτελή εμπειρία κρουαζιέρας με τη Royal Caribbean  

Aντίστροφα μετρούν οι Κύπριοι για να απολαύσουν πολυτελείς διακοπές εν πλω, στο κρουαζιερόπλοιο της Royal CaribbeanRhapsody Of The Seas”, το οποίο για πρώτη φορά καθιερώνει επταήμερες κρουζιέρες με προορισμό τη Χάιφα του Ισραήλ και τα ελληνική νησιά. Ο Χρίστος Καραβός, Hotel Operation Director of Europe and Middle East at Royal Caribbean International, διαβεβαιώνει για τις απροσδόκητες εμπειρίες που θα ζήσουν οι Κύπριοι στο κρουαζιερόπλοιο της Royal Caribbean, που δεν θα βρουν τονίζει, πουθενά αλλού.

• Σε λίγες μέρες οι κρουαζιέρες της Royal Caribbean ξεκινούν από την Κύπρο, ποιο είναι το πλάνο και τι περιλαμβάνουν τα δρομολόγια.

Οι Κύπριοι παραθεριστές θα μπορούν να επιλέξουν κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων με προορισμό τα ελληνικά νησιά τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο του 2022, από την Λεμεσό με το “Rhapsody Of The Seas”. Oι ταξιδιώτες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν αρχαίες πόλεις, θα επισκεφθούν τα εκπληκτικά ελληνικά νησιά όπως η Ρόδος και η Σαντορίνη, καθώς θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν την ομορφιά και τον πολιτισμό στην πρωτεύουσα της Ελλάδας Αθήνα και την πρωτεύουσα του Ισραήλ, Χάϊφα.

Χρίστος Καραβός, Hotel Operation Director of Europe and Middle East at Royal Caribbean International

• Μέχρι πότε οι Κύπριοι μπορούν να κάνουν κρατήσεις για μια ταξιδιωτική εμπειρία με το  “Rhapsody Of The Seas”;

Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα, οι Κύπριοι μπορούν να κάνουν κρατήσεις μέχρι και την τελευταία στιγμή, αλλά συνιστούμε η κράτηση να γίνεται όσο το δυνατόν νωρίτερα για να αποφευχθεί η ταλαιπωρία και τυχόν απογοήτευση. Τα καλά νέα, είναι ότι το κρουαζιερόπλοιο “Rhapsody Of The Seas” επιστρέφει στην Κύπρο και πάλι το καλοκαίρι του 2023, οπότε θα υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες για τους επισκέπτες να ταξιδέψουν με τη Royal Caribbean από την Κύπρο. Οι κρουαζιέρες που αναχωρούν από την Λεμεσό είναι αποκλειστικά διαθέσιμες για να κάνουν κράτηση μέσω των ακόλουθων ταξιδιωτικών εταιρειών που είναι ειδικοί στην τοπική αγορά: Top Kinisis Travel, Let’s Go Tours από Amathus, Century Travel, Louis Travel και Navigator Travel & Tourist Services Ltd.

Βρείτε εδώ όλες τις πληροφορίες:

https://sites.google.com/roarmedia.com/rci-limassol

• Υπάρχει ενδιαφέρον μόνο από τους Κύπριους; Έγιναν κρατήσεις; Είναι φιλικές για την τσέπη των Κυπρίων τιμές τσέπης; Τι άλλο πρέπει να γνωρίζουμε;

Ενώ οι κρουαζιέρες μας με το Rhapsody Οf The Seas που αναχωρούν από τη Λεμεσό είναι αποκλειστικές για εκείνους που κάνουν κράτηση από συγκεκριμένες τοπικές κυπριακές ταξιδιωτικές εταιρείες, όπως όλα τα πλοία μας, έτσι και το Rhapsody Οf The Seas είναι πολύ δημοφιλές διεθνώς. Ξένοι επισκέπτες θα επιβιβαστούν στο πλοίο και θα αρχίσουν την κρουαζιέρα τους προς στα ελληνικά νησιά από τη Χάιφα του Ισραήλ, οπότε για το λόγο αυτό τα συγκεκριμένα δρομολόγια, αποκτούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους ισραηλινούς επισκέπτες.

• Πολυτελείς αλλά αμερικανικές συνήθειες στα κρουαζιερόπλοια της R.C., θα αγαπηθούν λέτε από τους Κύπριους; Ποιες ερωτήσεις θέτουν πριν κλείσουν μια οικογενειακή κρουαζιέρα;

Απολύτως! Παρέχουμε ένα διεθνές προϊόν και οι διακοπές μας λαμβάνουν εξαιρετικές κριτικές από τους επισκέπτες από κάθε γωνιά του κόσμου και αυτό δεν διαφέρει για τους Κύπριους. Από τα τρόφιμα και τη φιλοξενία, μέχρι την ψυχαγωγία και τους προορισμούς, η Royal Caribbean προσφέρει μια καλοκαιρινές διακοπές που συνδυάζουν αξέχαστες εμπειρίες.

Οι Κύπριοι παραθεριστές και οι οικογένειές τους, θα απολαμβάνουν επίσης εμπειρίες προσαρμοσμένες στις τοπικές τους συνήθειες. Αυτά περιλαμβάνουν μοναδικά μενού για φαγητό και ποτό, ζωντανή μουσική και ελληνική έκδοση του καθημερινού σχεδίου δραστηριοτήτων της Royal Caribbean, The Cruise Compass.

Προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε διεξοδικά, οποιεσδήποτε ερωτήσεις από τους μελλοντικούς επισκέπτες μας. Δεχόμαστε συχνές ερωτήσεις στην ιστοσελίδα μας, καθώς εκτιμούμε ότι ειδικότερα οι νέοι επισκέπτες της κρουαζιέρας, θα θέλουν να καταλάβουν τι να περιμένουν. Προς το παρόν, πολλές από τις ερωτήσεις είναι κατανοητές σχετικά με τα πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας και τις απαιτήσεις δοκιμών, πληροφορίες τις οποίες μπορούν εύκολα να απαντηθούν στον ιστότοπο  μας ή μέσω του ταξιδιωτικού συμβούλου. Κάποιες απαντήσεις εξαρτώνται και από το λιμάνι και το δρομολόγιο αναχώρησης.

• Ποιες ήταν οι πρώτες εντυπώσεις από τους επισκέπτες στα κρουαζιερόπλοια της Royal Caribbean;

Μόλις ξεκινήσουν οι διακοπές, οι επισκέπτες μπορούν να δουν ότι, προσφέρουμε κάτι διαφορετικό για το κάθε μέλος μιας οικογένειας, με μια ποικιλία επιλογών που ταιριάζουν σε κάθε επισκέπτη.

Η διαρκής εντύπωση που μένει αξέχαστη είναι η εξυπηρέτηση από το εξαιρετικό μας πλήρωμα, που κάνει τα πάντα για να περάσουν καλά οι ταξιδιώτες. Από τη στιγμή που θα ανέβουν στο κρουαζιερόπλοιο, θα απολαύσουν ζεστή φιλοξενία και εξυπηρέτηση από το πλήρωμα του πλοίου.

• Σε τι διαφέρει η Royal Caribbean από άλλες εταιρείες κρουαζιέρας που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο;

Υπάρχουν τόσα πολλά που θέτουν τις διακοπές μας – μαζί τα χαρακτηριστικά του πλοίου μας, τις εμπειρίες προορισμού και το απίστευτο διεθνές πλήρωμα είναι υπεύθυνες για την παροχή της βασιλικής εμπειρίας των επισκεπτών της Καραϊβικής. Στόχος μας είναι να καταστήσουμε τις διακοπές μας αξέχαστες παρέχοντας απροσδόκητες εμπειρίες και λεπτομέρειες που οι επισκέπτες δεν θα βρουν πουθενά αλλού.

• Μπορεί ένας κολοσσός όπως η Royal Caribbean να είναι βιώσιμη με την εποχική κρουαζιέρα; Θα επεκτείνετε τις ευκαιρίες κρουαζιέρας στην Κύπρο;

Ναι, και η βιωσιμότητα είναι το κλειδί για το εμπορικό μας σήμα και την εταιρεία στο σύνολό της. Για περισσότερα από 30 χρόνια εργαζόμαστε σκληρά για να εφαρμόσουμε νέες πρακτικές και να αναπτύξουμε και να εφαρμόσουμε τεχνολογίες αλλαγής παιχνιδιών που μας προωθούν σε ένα όλο και πιο βιώσιμο μέλλον. Ως εταιρεία εργαζόμαστε για τις καθαρές εκπομπές μηδενικών έως το 2050 και με το WWF, δημιουργήσαμε φιλόδοξους στόχους βιωσιμότητας που είναι διαφανείς και δημοσιοποιημένοι.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X