Νέα

  • ΧΟΜΠΙ ΤΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ ΝΕΡΟΥ

Tη απόλυτη υδάτινη εμπειρία χαρίζει το Beachpolistas World Tour, στην Λεμεσό

Είναι από τις πιο απολαυστικές εκδηλώσεις του φετινού καλοκαιριού, με τον υδράργυρο αλλά και την αδρεναλίνη να χτυπά κόκκινο. Η Λεμεσός φιλοξενεί το Beachpolistas World Tour to τριήμερο 29-31 Ιουλίου και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα εκεί.  Το τουρνουά θα διεξαχθεί στην Αποβάθρα του Παλιού Λιμανιού, στο πλαίσιο των «ΟΠΑΠ Λεμεσίων 2022», και το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του ΚΟΑ και του Δήμου Λεμεσού.

Για  Beachpolistas World Tour έρχεται στη Λεμεσό το τριήμερο 29-31 Ιουλίου. Aθλητές από την Κύπρο και το εξωτερικό διαγωνίζονται στο μεγαλύτερο καλοκαιρινό τουρνουά beach water polo και σας χαρίζουν εντυπωσιακό θέαμα και συναρπαστικές στιγμές.

Το τουρνουά, είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Πανίκου Προκοπίου, τέως Προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικής Κολύμβησης. Την Κυριακή το βράδυ πέραν των απονομών στους νικητές θα γίνει και επίδοση τιμητικής πλακέτας στη σύζυγο του αείμνηστου Πανίκου Προκοπίου.

Το Beachpolistas World Tour, το οποίο ξεκίνησε από την Ουρουγουάη και έχει ήδη ταξιδέψει σε Χιλή, Κροατία, Ελλάδα και Μεξικό, κάνει αυτό το καλοκαίρι σταθμό στη Λεμεσό, με τη συμμετοχή δεκάδων αθλητών από την Κύπρο και το εξωτερικό.

Στο τουρνουά, δίνουν το παρών τους πρώην και νυν πολίστες, ενώ σε αυτό περιλαμβάνονται αγώνες για μικρές ηλικίες, καθώς και ατομικοί και ομαδικοί διαγωνισμοί για το κοινό.

Εντυπωσιακό και αναβαθμισμένο, με φιλανθρωπική και περιβαλλοντική διάσταση, χαρακτήρισε το τουρνουά ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαϊδης, λέγοντας ότι, ο αθλητισμός είναι πάνω απ’ όλα πολιτισμός και κουλτούρα

Μεγάλο μέρος των εσόδων από τη διοργάνωση καθώς και εισφορές που θα γίνουν για το σκοπό αυτό θα διατεθούν για την ενίσχυση του TELETHON.

Την Κυριακή 31η Ιουλίου, στις 16.00, θα γίνει καθαρισμός του βυθού γύρω από την αποβάθρα στέλνοντας έτσι το μήνυμα για καθαρές θάλασσες.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X