Νέα

  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Tέσσερα ευρωπαϊκά λιμάνια, διεκδικούν το βραβείο ESPO

Τέσσερα λιμάνια διεκδικούν το βραβείο ESPO ύστερα από την προεπιλογή των υποψηφιοτήτων που κατατέθηκαν στο πλαίσιο του διαγωνισμού για την ανάδειξη του λιμένα που καταφέρνει να διαδραματίσει καλύτερα ρόλο στην ανάκαμψη από την τρέχουσα κρίση και στη συμβολή του στην ενίσχυση της ευημερίας της πόλης, της τοπικής κοινότητας και της περιοχής.

Λιμένας Γκντανσκ (Πολωνία)

To θέμα της 13ης έκδοσης του βραβείου ESPO είναι “Ο ρόλος των λιμένων στην ανάκαμψη της πόλης και της τοπικής κοινωνίας”. Το βραβείο ESPO 2021 θα πάει στον φορέα διαχείρισης λιμένων που καταφέρνει να διαδραματίσει καλύτερα ρόλο στην ανάκαμψη από την τρέχουσα κρίση και στη συμβολή στην ενίσχυση της ευημερίας της πόλης, της τοπικής κοινότητας και της περιοχής.

Το λιμάνι που θα αναδειχτεί, θα αποδείξει σε ποιο βαθμό η εστίαση και οι δραστηριότητές του είναι απαραίτητες για την ανάκαμψη της γύρω πόλης και της τοπικής κοινωνίας και ποια επιτυχημένα μέτρα λαμβάνει για να βοηθήσει στην κοινωνική, πολιτιστική και οικονομική ανάκαμψη και ευημερία της πόλης, της τοπικής κοινότητας και της περιοχής.

Λιμένας Αμβούργου

Τα τέσσερα έργα που επιλέχθηκαν για το φετινό βραβείο είναι τα έργα της Λιμενικής Αρχής του Γκντανσκ (Πολωνία), του Λιμεναρχείου Αμβούργου (Γερμανία), του Λιμεναρχείου Βαλένθια (Ισπανία) και της Λιμενικής Αρχής του Βίγκο (Ισπανία).

Λιμένας Βαλένθια
Λιμένας Βίγκο

Η ανακοίνωση του νικητή θα γίνει κατά τη διάρκεια της παραδοσιακής τελετής απονομής βραβείων ESPO και δείπνου που πραγματοποιείται στις 9 Νοεμβρίου στις Βρυξέλλες.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X