Νέα

  • ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΖΙΟΥ

“Paddle for Beirut”, η πρωτοβουλία με SUP, για αρωγή των πληγέντων του Λιβάνου

 

Πρόκειται για μια συμβολική πρωτοβουλία του Κρίστη Μιχαηλίδη από τη Λεμεσό, με τίτλο «Paddle for Beirut»,  με μοναδικό στόχο να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο, να συνδράμει τις δύσκολες συνθήκες στις οποίες διέρχονται κάτοικοι του Λιβάνου, μετά τη φονική έκρηξη και τη δραματική κατάσταση της οικονομίας.

https://youtu.be/8TUYTBtz5GI

Με ένα κουπί και μία σανίδα, η διαδρομή του Κρίστη Μιχαηλίδη από τη Λεμεσό, θα αρχίσει αύριο με SUP από τη Λεμεσό προς τη Βυρητό, σε μια προσπάθεια να συγκεντρωθούν χρήματα για ενίσχυση των πληγέντων. Στόχος, καιρού επιτρέποντος, η διαδρομή να ολοκληρωθεί εντός τριών ημερών, έχοντας καλύψει μια απόσταση 200 χιλιομέτρων και να ευαισθητοποιήσει προς την κατεύθυνση της αρωγής, με τη μορφή εισφοράς για τους Λιβάνιους γείτονες.

Κάθε βοήθεια είναι σημαντική 

Η ενθάρρυνση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι τέράστια ανέφερε στην πύλη Enalios, o Κρίστης Μιχαηλίδης, απομένει να τολμήσουν να κάνουν έστω μια μικρή εισφορά να βοηθήσουμε όσους περισσότερους μπορούμε, συνανθρώπους μας που διέρχονται σοβαρή κρίση.

Στη θάλασσα ο κύριος Μιχαηλίδης, δεν θα είναι μόνος του, θα συνοδεύομαι από ένα ιστιοφόρο, στο οποίο θα κοιμάται τα βράδια. Η κωπηλασία θα αρχίζει νωρίς το πρωί και ο στόχος είναι να καλύπτονται περί τα 60-70 χιλιόμετρα την ημέρα. Θα βρίσκεται στη σανίδα γύρω στις 10 ώρες κάθε μέρα, μέχρι τον προορισμό.

Δεν είναι μόνοι τους οι φίλοι γείτονες 

Έχουμε χρέος να στείλουμε μήνυμα αλληλεγγύης και αδελφοσύνης από τη μια χώρα στην άλλη αναφέρει ο Κρίστης Μιχαηλίδης, ο οποίος καθημερινά γίνεται δέκτης μηνυμάτων που εκφράζουν ευχαριστίες γι αυτή την προσπάθεια.

Ευχή του είναι ο κόσμος να ευαισθητοποιηθεί και να αγκαλιάσει το εγχείρημα και με την καρδιά του να κάνει μια συνεισφορά και να βοηθήσει τον Λίβανο. Εισφορές μπορούν να γίνονται μέσω της ιστοσελίδας, “Paddle for Beirut”, πατώντας στην ένδειξη “Donate”».

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X