Νέα

  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

Oceanic Catering και Κυπριακό Ινστιτούτο Ναυτιλίας και Ναυτιλίας, υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας

Mε στόχο τη στενότερη συνεργασία για την αντιμετώπιση διαφόρων κοινών τομέων ανησυχίας σχετικά με το θαλάσσιο περιβάλλον, το CMMI και το Oceanic Catering υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας.

Προτεραιότητα,  το ανθρώπινο δυναμικό στα πλοία και η ευεξία των ναυτικών, όπως και η περιβαλλοντική βιωσιμότητα και ψηφιοποίηση.

Κατά την υπογραφή του μνημονίου συμφωνίας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Oceanic Catering, Κυριάκος Χατζηκυριάκου και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Κυπριακού Ινστιτούτου Ναυτιλίας Ζαχαρίας Σιούκουρος εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για τη συνεργασία μεταξύ των δύο οργανισμών, που θα επιτρέψει τη δημιουργία ισχυρών δεσμών στο απώτερο μέλλον.

Το CMMI, είναι ένα ανεξάρτητο, διεθνές, επιστημονικό και επιχειρηματικό κέντρο αριστείας για τη θαλάσσια και ναυτιλιακή έρευνα και καινοτομία που στοχεύει να καθοδηγείται από τις ανάγκες της βιομηχανίας και της κοινωνίας στην αντιμετώπιση των μεγάλων προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι αντίστοιχοι τομείς.

Το Oceanic Catering ειδικεύεται στον τομέα της θαλάσσιας φιλοξενίας και εστίασης. Με έδρα τη Λεμεσό και παρουσία σε 16 στρατηγικές τοποθεσίες παγκοσμίως, η Oceanic προσφέρει κορυφαίες λύσεις προσαρμοσμένες στη βιομηχανία σε 1.600 πλοία όλων των τύπων, από εμπορική ναυτιλία μέχρι υπεράκτιες, αναψυχής και εξειδικευμένες κρουαζιέρες.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X