Νέα

  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Nέα κοινοπραξία για την παροχή ψηφιακών εργαλείων στη βιομηχανία κρουαζιέρας

Η Tideworks, υπηρεσία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων τερματικών λειτουργικών συστημάτων (TOS), ανακοίνωσε κοινοπραξία με την Brenock, πάροχο εφαρμογών λογισμικού και συμβουλευτικών υπηρεσιών για πολλές βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένων των τομέων κρουαζιέρας και ναυτιλίας.

Οι δύο εταιρείες θα συνεργαστούν αξιοποιώντας συμπληρωματικά πλεονεκτήματα για να προσφέρουν βελτιωμένα εργαλεία διαχείρισης και λύσεις στους πελάτες τους.

Οι γραμμές κρουαζιέρας και οι θαλάσσιοι τερματικοί σταθμοί αντιμετωπίζουν άνευ προηγουμένου πλήγμα κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, με εκτεταμένη αναστολή των υπηρεσιών και ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια των εργαζομένων και των επιβατών κρουαζιέρας. Μέσω της κοινοπραξίας, η Brenock και η Tideworks, με την υποστήριξη της μητρικής εταιρείας της Tideworks, της Carrix και της αδελφικής εταιρείας, SSAMarine, θα προσφέρουν λύσεις για να βοηθήσουν την κοινότητα των κρουαζιερόπλοιων να βελτιστοποιήσει και να αυτοματοποιήσει τις διαδικασίες καθώς ανοικοδομούνται από οικονομικές δυσκολίες και προσαρμόζονται στα πρότυπα υγείας και ασφάλειας επί του πλοίου.

Η Carrix έχει επεκτείνει και αναπτύξει την επιχείρησή της για να υποστηρίξει τις μεταβαλλόμενες ανάγκες του κλάδου. Αυτή η κοινή επιχείρηση αποτελεί συνέχεια των επενδύσεων για την παροχή εξαιρετικής εξυπηρέτησης σε πελάτες και συνεργάτες σε όλο τον κόσμο.

«Είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε με την Brenock για να παρέχουμε τεχνολογικές λύσεις σε κρουαζιερόπλοια και τερματικούς φορείς για να τους βοηθήσουμε να αυξήσουν την αποδοτικότητα και να εξοικονομήσουν κόστος», δήλωσε ο ThomasRucker, πρόεδρος της Tideworks. «Με τον Brenock ως σύμμαχο, η συλλογική τεχνολογία και η τεχνογνωσία μας μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση των λειτουργιών, στην επίλυση κρίσιμων αποστολών για τους πελάτες και τους συνεργάτες μας και να έχουν θετικό αντίκτυπο στην επιχείρησή τους».

ΗTideworks με επεκτάσιμες λύσεις TOS, σε συνδυασμό με τα εργαλεία διαχείρισης που είναι έτοιμα για φορητές συσκευές της Brenock, θα βελτιστοποιήσουν τη λειτουργική αποδοτικότητα, θα μειώσουν το κόστος και θα ενισχύσουν την απόδοση για βασικούς ενδιαφερόμενους φορείς στην αλυσίδα εφοδιασμού.

«Η διαταραχή στη βιομηχανία κρουαζιέρας ήταν άνευ προηγουμένου», δήλωσε ο JasonGrant, αντιπρόεδρος της τεχνολογίας στόλου με την HollandAmericaGroup. «Είμαστε ενθουσιασμένοι για την κοινή επιχείρηση της Tideworks και της Brenock καθώς αξιολογούμε λύσεις προσαρμοσμένες στη βιομηχανία μας και την ευκαιρία να αυξήσουμε τη συνεργασία σε ολόκληρο τον ναυτιλιακό τομέα».

Η κοινοπραξία θα προσφέρει επίσης ευκαιρίες ανάπτυξης για τους πελάτες της Tideworks και Brenock με καινοτομίες και λύσεις που εστιάζουν στη βιομηχανία και θα διευκολύνουν την εξοικονόμηση κόστους και την αυξημένη παραγωγικότητα.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X