Νέα

  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

Multimarine Services και CMMI, ενισχύουν διδακτορικές σπουδές φοιτητή Μηχανολογίας στο Π.Κ.

Λιθαράκι για μια υποσχόμενη συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κύπρου, βάζει η εταιρεία Multimarine Services και το Κυπριακό Ινστιτούτο για τη Θάλασσα και τη Ναυτιλία (CMMI) συμμετέχοντας στην υποτροφία ύψους €20.000 σε μεταπτυχιακό φοιτητή του Τμήματος Μηχανικών Μηχανολογίας και Κατασκευαστικής

Οι επιταγές δόθηκαν σε τελετή στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, ( €10.000- έναντι συνολικού ποσού €20.000 για δύο ακαδημαϊκά έτη ως χρηματική υποτροφία) στο μεταπτυχιακό φοιτητή του Τμήματος Μηχανικών Μηχανολογίας και Κατασκευαστικής του Πανεπιστημίου Κύπρου, κ. Ανδρέα Ασιήκκη, ως υποτροφία για τις διδακτορικές του σπουδές. Το διδακτορικό πρόγραμμα που παρακολουθεί ο φοιτητής αφορά τεχνολογίες Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στο θαλάσσιο περιβάλλον και προσφέρεται από κοινού από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Πανεπιστήμιο του Groningen της Ολλανδίας.

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου, Καθηγητής Τάσος Χριστοφίδης, αφού καλωσόρισε τους εκπροσώπους του CMMI και της Multimarine Services Ltd, ευχαρίστησε θερμά για την προσφορά της υποτροφίας στο φοιτητή του Πανεπιστημίου Κύπρου, αναφέροντας ότι ο φοιτητής, θα αποτελέσει τον καλύτερο πρεσβευτή της συνεργασίας αυτής.

Ο φοιτητής Ανδρέας Ασιήκκης, ευχαρίστησε θερμά τους εταίρους του Πανεπιστημίου Κύπρου για την ευκαιρία που του προσφέρουν να συνεχίσει τις σπουδές του σε διδακτορικό επίπεδο, διαβεβαιώνοντας τους ότι, θα φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης τους.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X