Νέα

  • ΜΠΛΕ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Mein Schiff 3: Το πλοίο στολίδι στο Κατάκολο – θερμή υποδοχή αλλά και έκπληξη ως ανταπόδοση

Πρόκειται για το  υπερσύγχρονο πλοίο διάστασης τριακοσίων μέτρων, δυνατότητας φιλοξενίας 2500 επιβατών και δυναμικής 1000 ατόμων προσωπικού και ανήκει στην εταιρία TUI, επιχειρηματικό κολοσσό της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς, που επέλεξε το Κατάκολο, για τον ελλιμενισμό του πλοίου της.

Η μεγάλη εταιρεία κρουαζιέρας MSC, επέλεξε στο σχεδιασμό της ανιχνευτικής κρουαζιέρας (επανεκκίνηση) τα ασφαλή λιμάνια της Κέρκυρας, του Κατακόλου και του Πειραιά και έχει γίνει σημείο αναφοράς για τους κατοίκους της περιοχής αλλά και τους επισκέπτες.

Θερμή υποδοχή περίμενε το πλήρωμα του υπερσύγχρονου κρουαζιερόπλοιου από τους τοπικούς φορείς του Κατακόλου. Ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος προσέφερε τα «χρυσά δώρα της Ηλειακής Γης», τοπικά προϊόντα, που δεν είναι άλλα από κρασί, λάδι και σταφίδα, τα οποία φημίζονται στην περιοχή για τη μοναδικότητα τους.

Ο πλοίαρχος δε, αξιοποιώντας πλήρως τις δυνατότητες του υπερσύγχρονου κρουαζιερόπλοιου Mein Schiff 3, δημιούργησε ένα μοναδικό light event mapping σχηματίζοντας τη λέξη ΚΑΤΑΚΟΛΟ, ως απάντηση στη θερμή φιλοξενία στο λιμάνι.

Η φωτογραφία ήδη έγινε viral τοπικά και διεθνώς, αφού δεν υπήρξε επισκέπτης ή ντόπιος που να μην φωτογραφηθεί μπροστά από το πολυφωταγωγημένο το στολίδι.

Η δύναμη των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, ανέδειξε ακόμη περισσότερο την ενέργεια του πλοιάρχου να ευχαριστήσει τους ντόπιους και να κάνει γνωστό το κρουαζιερόπλοιο απ’ άκρη σ’ άκρη της γης.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X