Νέα

  • ΜΠΛΕ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Mε 200 Κύπριους και 2000 Ισραηλινούς, το “Rhapsody Of The Seas”, βρίσκεται ήδη εν πλω

Την πρώτη επίσημη προγραμματισμένη κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων πραγματοποιεί από την Κύπρο και το λιμάνι Λεμεσού, το κρουαζιερόπλοιο της Royal Caribbean, Rhapsody Of the Seas. Την υπόσχεση του πράξη κάνει ο Αμερικανικός κολοσσός και εδραιώνεται στην Κύπρο με το πρόγραμμα της επόμενης τουριστικής περιόδου του 2023, να έχει ήδη ανακοινωθεί.

Σε αυτό το πρώτο ταξίδι του φετινού Αυγούστου, έσπευσαν να κάνουν κράτηση για πολυτελή κρουαζιέρα, οι πρώτοι 200 Κύπριοι ταξιδιώτες. Στην Χάιφα όμως του Ισραήλ, δύο χιλιάδες επιβάτες, έχoυν επιλέξει να ζήσουν την εμπειρία της πολυτελούς κρουαζιέρας με προορισμό τα Ελληνικά νησιά.

Για όσους Κύπριους ταξιδεύουν για πρώτη φορά, η Royal Caribbean τους υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία που θα τους μείνει αξέχαστη.

Οι ιθύνοντες της κρουαζιέρας, φρόντισαν οι Κύπριοι αλλά και οι Ισραηλινοί επιβάτες, να απολαύσουν εμπειρίες προσαρμοσμένες και στις τοπικές τους συνήθειες. Μοναδικά μενού για φαγητό και ποτό, ζωντανή μουσική και έκδοση στη μητρική γλώσσα τους, του καθημερινού σχεδίου δραστηριοτήτων της Royal Caribbean, The Cruise Compass, με μια ποικιλία που δεν θα προλάβουν να εξαντλήσουν.

Ρόδος, Σαντορίνη και Πειραιάς, θα δεχθούν στα λιμάνια τους το “Rhapsody Of The Seas”, με τους ταξιδιώτες να γνωρίζουν από κοντά, κάποιοι για πρώτη φορά, άλλοι για πολλοστή, τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό, τη μαγεία του Αιγαίου και τη μοναδικότητα του κάθε Ελληνικού νησιού, που δεν χορταίνονται.

Παρόλο που φέτος η πρώτη κρουαζιέρα επτά διανυκρευρεύσεων από Λεμεσό, Χάιφα και μετά Ελλάδα πραγματοποιείται Αύγουστο και Σεπτέμβριο, η Royal Caribbean, έχει ήδη ανακοινώσει το ταξιδιωτικό πρόγραμμα του 2023 και αυτό αρχίζει από το Μάιο.

Το “Rhapsody Of The Seas”, σύμφωνα με τον κ. Χρίστο Καραβό, Hotel Operation Director of Europe and Middle East at Royal Caribbean International, επιστρέφει στην Κύπρο και πάλι το καλοκαίρι του 2023, οπότε θα υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες για τους επισκέπτες να ταξιδέψουν με τη Royal Caribbean από την Κύπρο. Οι κρουαζιέρες που αναχωρούν από την Λεμεσό είναι αποκλειστικά διαθέσιμες για να κάνουν κράτηση μέσω των ταξιδιωτικών εταιρειών Top Kinisis Travel, Let’s Go Tours από Amathus, Century Travel, Louis Travel και Navigator Travel & Tourist Services Ltd.

Περισσότερος κόσμος θα έχει την ευκαιρία σε προσιτές τιμές να ζήσει μια ονειρική εμπειρία σε αγαπημένους προορισμούς.

Enalios Media

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X