Νέα

  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

“Logos Hope”: H μεγαλύτερη πλωτή έκθεση βιβλίου στη Λεμεσό

Ανοικτή για το κοινό μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου, θα είναι η μεγαλύτερη πλωτή έκθεση βιβλίου, του πλοίου «Logos Hope», που κατέπλευσε χθες στο λιμάνι της Λεμεσού.

Την άφιξη του πλοίου, χαιρέτησαν ο Υφυπουργός Ναυτιλίας Βασίλης Δημητριάδης και ο Πρόεδρος της Αρχής Λιμένων Κύπρου, Δρ. Αντώνης Στυλιανού, σε σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο τερματικό της DP World Limassol.

Η συλλογή της βιβλιοθήκης του «Logos Hope» αποτελείται από βιβλία για παιδιά, ακαδημαϊκά κείμενα, λεξικά, άτλαντες και πολλά άλλα, ενώ το υπόλοιπο τμήμα του είναι επίσης ανοιχτό για περιήγηση από το κοινό.

Στην είσοδο υποδοχής υπάρχουν διαδραστικές οθόνες, οι οποίες προβάλλουν ταινία μικρού μήκους για την ιστορία του πλοίου, στο οποίο το κοινό θα μπορεί επίσης να αγοράσει διάφορα σνακ, εδέσματα και ποτά, από την καφετέρια του.

Η είσοδος για ηλικίες 13 – 64 ετών είναι €1 ανά άτομο, ενώ οι ενήλικες 65 ετών και άνω μπορούν να εισέρχονται δωρεάν. Παιδιά κάτω των 12 ετών μπορούν επίσης να εισέρχονται δωρεάν, νοουμένου ότι θα συνοδεύονται από ενήλικα.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X