Νέα

  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Kοινό μέτωπο Ελλάδας – Κύπρου για αντιμετώπιση των προκλήσεων στη ναυτιλία

Το παρόν και μέλλον της παγκόσμιας ναυτιλίας, συζητήθηκε σε Διεθνές ναυτιλιακό συνέδριο το οποίο πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου στην ΑΘήνα. Στο πλαίσιο του συνεδρίου ο Υφυπουργός Ναυτιλίας της Κύπρου Βασίλης Δημητριάδης ανέπτυξε τις θέσεις της Κύπρου για τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τον τομέα, επισημαίνοντας την ανάγκη αντιμετώπισης των κινδύνων και των προκλήσεων που αντιμετωπίζει η ναυτιλία κατά τρόπο που θα διασφαλίζει τον ισότιμο ανταγωνισμό.

Ο Υφυπουργός Ναυτιλίας παρά τω Προέδρω Βασίλης Δημητριάδης παρευρέθηκε στην Αθήνα προσκεκλημένος Ο κ. Δημητριάδης συμμετείχε σε συζήτηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας της Ελλάδας κ. Πλακιωτάκη, σχετικά με Στο περιθώριο του συνεδρίου, ο κ. Δημητριάδης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να ανταλλάξει απόψεις με διάφορους παράγοντες της Ελληνικής ναυτιλιακής βιομηχανίας.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στην Αθήνα, ο Υφυπουργός με την ομάδα του πραγματοποίησε συναντήσεις με ναυτιλιακές εταιρείες και ενώσεις στα πλαίσια της συνεχούς ενημέρωσης και διαβούλευσης με τη ναυτιλιακή κοινότητα.

Ο κ. Δημητριάδης παρουσίασε τις πρωτοβουλίες του Υφυπουργείου Ναυτιλίας καθώς και τα πλεονεκτήματα της Κυπριακής Ναυτιλίας, σε μια προσπάθεια περαιτέρω ενίσχυσης της συνεργασίας και την από κοινού ανάληψη δράσεων για μια βιώσιμη και αειφόρο ναυτιλία.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X