Νέα

  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

Kατέγραφε σε βίντεο το γιο του την ώρα που δέχθηκε δάγκωμα από καρχαρία

Την σοκαριστική στιγμή που ένας καρχαρίας υφάλου, πετάγεται από το νερό και καταφέρνει μία δαγκωματιά στο στήθος του μικρού του αγοριού, κατέγραψε ένας πατέρας στην Αυστραλία.

Λίγα δευτερόλεπτα πριν, το αγόρι έλεγε στον μπαμπά του για τα αλιεύματά του, κρατώντας με το ένα του χέρι στο πλάι του σκάφους.

Το ζώο, ευτυχώς διέκοψε απότομα την προσπάθεια του.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, την στιγμή της επίθεσης ο πατέρας καλεί το παιδί του να του δείξει τη ψαριά που έπιασε στο νερό.

Ένα κλάσμα του δευτερολέπτου αφότου το αγόρι τοποθέτησε το ψάρι στη βάρκα, ο καρχαρίας πετάχτηκε από το νερό.

Ενώ το βίντεο, που κοινοποιήθηκε στο TikTok, τελείωσε αμέσως μετά την εμφάνιση του καρχαρία από το νερό, ο μπαμπάς αργότερα αποκάλυψε στους σοκαρισμένους θεατές, ότι ο γιος του είχε επιζήσει από τη δοκιμασία.

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε σχόλια που ρωτούσαν αν το αγόρι ήταν καλά, ο μπαμπάς είπε, «ναι, είναι καλά, θα δημοσιεύσω το υπόλοιπο βίντεο σύντομα».

Κάποιοι χρήστες τις εφαρμογής που παρακολούθησαν το βίντεο, έκριναν ότι μάλλον ο καρχαρίας πήγαινε για το ψάρι, αλλά το αγόρι το σήκωσε από το νερό λίγο πριν το αρπάξει με τα σαγόνια του.

Ο πατέρα του παιδιού υποσχέθηκε ότι θα ανεβάσει σύντομα ένα βίντεο που θα εξηγεί τι συνέβη και τις συνέπειες του δαγκώματος του καρχαρία.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X