Νέα

  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ

H Safe Bulkers συγχαίρει για τις συλλήψεις μελών του πληρώματος της στην Αυστραλία

Η Safe Bulkers Inc., Ιδιοκτήτρια-εταιρεία του Πλοίου KYPROS BRAVERY, αντιμετωπίζει την υπόθεση πολύ σοβαρά και εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στην Ομοσπονδιακή Αστυνομία, το Υπουργείο Εσωτερικών και τις άλλες Αρχές και υπηρεσίες της Αυστραλίας, που εντόπισαν και επελήφθησαν της κατάχρησης των μεταφορικών υπηρεσιών της, αναφέρει ανακοίνωση της Safe Bulkers.

Η Εταιρεία σημειώνεται, “συνεργάστηκε με τις Αρχές στην έρευνα, επιτρέποντας την πρόσβαση στο πλοίο και το πλήρωμά του και παρέχοντας όσες πληροφορίες ζητήθηκαν από τις Αρχές”. Η Ομοσπονδιακή Αστυνομία της Αυστραλίας (AFP) – που ηγείται της προσπάθειας των Αυστραλιανών αρχών για την καταπολέμηση του διεθνούς οργανωμένου εγκλήματος – συνέλαβε σήμερα, 31 Μαρτίου 2022, τέσσερα μέλη του πληρώματος του MV KYPROS BRAVERY, πολίτες Φιλιππίνων, με την κατηγορία της εισαγωγής στην Αυστραλία απαγορευμένων ναρκωτικών ουσιών.

Οι Αυστραλιανές Αρχές έδωσαν άδεια στο πλοίο να συνεχίσει κανονικά το δρομολόγιό του μετά τη σύλληψη των τεσσάρων ναυτικών. Το Πλοίο απέπλευσε στις 31/3 από την Αδελαϊδα, μεταφέροντας φορτίο ζωοτροφών για τον επόμενο προορισμό του.

Η Safe Bulkers Inc. ”εκφράζει τη δέσμευσή της να συνεργάζεται με τις Αρχές σε όλον τον κόσμο, προκειμένου να βελτιωθεί η ασφάλεια της διεθνούς εφοδιαστικής αλυσίδας και να διασφαλισθεί η εξάλειψη παράνομων πρακτικών από τις αντίστοιχες Αρχές”.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X