Νέα

  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

H προσπάθεια μηνών καρποφορεί με το Jewel of the Seas στην Λεμεσό

Τα έσοδα για την κυπριακή οικονομία από το πρόγραμμα κρουαζιέρων της Royal Caribbean, που ξεκινά, στις 10 Ιουλίου, κρουαζιέρες από το λιμάνι Λεμεσού, με το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Jewel of the Seas, αναμένεται να φτάσουν στα 70 εκατομμύρια ευρώ.

Tο πρωί, ο Υπουργός Μεταφορών, οι Υφυπουργοί Τουρισμού και Ναυτιλίας, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και ο Πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ, επισκέφθηκαν κρουαζιερόπλοιο της εταιρείας, το «Odyssey of the Seas», στο λιμάνι Λεμεσού.

Ο Υπουργός Μεταφορών, Γιάννης Καρούσος, δήλωσε ότι η χώρα μας, λόγω της σωστής προετοιμασίας που έχει κάνει, έχει στείλει ένα θετικότατο μήνυμα προς τις ναυτιλιακές εταιρείες, που δραστηριοποιούνται στον τομέα των κρουαζιέρων, με αποτέλεσμα την προσέλκυση δυο μεγάλων εταιρειών (Royal Caribbean και Celestyal Cruises) οι οποίες ετοιμάζονται να ξεκινήσουν κρουαζιέρες με βάση την Κύπρο και το λιμάνι Λεμεσού.

Ο Υφυπουργός Ναυτιλίας Βασίλης Δημητριάδης, δήλωσε ότι  κεφαλαιοποιούμε την προσπάθεια που ξεκίνησε εδώ και περίπου 15 μήνες, με τις αλλαγές πληρωμάτων.

Ο Υφυπουργός Τουρισμού, Σάββας Περδίος, είπε πως η χώρα μας εκμεταλλεύτηκε μια μοναδική ευκαιρία, εν μέσω πανδημίας, για να προσελκύσει μια τέτοια εταιρεία στην Κύπρο και εξέφρασε τη βεβαιότητα του ότι θα δούμε αυτά τα οφέλη και τα επόμενα χρόνια.

Oι φωτογραφίες από το μοναδικό κρουαζιερόπλοιο υποδηλούν τις στιγμές που υπόσχεται η Caribbean, στους ταξιδιώτες που θα την επιλέξουν.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X