Νέα

  • ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Eκστρατεία καθαριότητας στην παραλία Γεροσκήπου από οδοντιάτρους Πάφου και Medochemie

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες εθελοντικός καθαρισμός της παραλίας της Γεροσκήπου από τον  Οδοντιατρικό Σύλλογο Πάφου, σε συνεργασία με την Φαρμακευτική Εταιρεία Medochemie, στο πλαίσιο της οποίας συγκεντρώθηκαν 16 περίπου κιλά σκουπίδια.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Οδοντιατρικού Συλλόγου στην εκστρατεία καθαρισμού συμμετείχαν 40 οδοντίατροι της Πάφου και εργαζόμενοι της εταιρείας Medochemie. 

Οι οδοντίατροι της Πάφου έδειξαν, αναφέρει στην ανακοίνωσή της η πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πάφου, Ελένη Αττίκη,  την ευαισθησία τους  έναντι της ρύπανσης των θαλασσών και παραλιών του τόπου μας.

Στα 15 κιλά και 700 γραμμάριαπου ανήλθε το βάρος των σκουπιδιών, πρόσθεσε, συγκαταλέγονται καλαμάκια, πλαστικά, πλαστικά ποτήρια και αποτσίγαρα.

Τα σκουπίδια παρέλαβε η εκπρόσωπος του Κέντρου Μελετών και Έρευνας ΑΚΤΗ, Άννα Τσέλεπου, μαζί με εκπρόσωπο του Δήμου Γεροσκήπου.

Αύριο Δευτέρα  ομάδα ΑΚΤΗ Πάφου θα  προχωρήσει στην διαλογή των συγκεκριμένων σκουπιδιών που μεταφέρθηκαν με την φροντίδα του Δήμου Γεροσκήπου σήμερα στο Πράσινο Σημείο Κολώνης.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X