Νέα

  • Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΩΚΕΑΝΟΥΣ

Αξέχαστη περιπέτεια για τουρίστες – Πόζαραν σε σκάφος που νοίκιασαν στους Παξούς, την ώρα που εκείνο βυθιζόταν (βίντεο)

Βίντεο με πολυτελές σκάφος που άρχισε να βυθίζεται σε ύφαλο ανατολικά των Παξών έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο λόγος, επειδή οι τρεις τουρίστες διασκέδαζαν και απαθανάτιζαν τις στιγμές τους χωρίς να αντιληφθούν ότι, βούλιαζαν.

Η πρόσκρουση που φέρεται να συνέβη λόγω απροσεξίας του κυβερνήτη με τον ύφαλο «Παναγιά» ήταν αρκετά μεγάλη με αποτέλεσμα η θαλαμηγός να αρχίσει να παίρνει κλίση πολύ γρήγορα.

Επιβαίνοντες του σκάφους ήταν μόνο τρεις τουρίστες που είχαν μισθώσει το σκάφος. Ευτυχώς περισυνελέγησαν χωρίς να διατρέξουν άμεσο κίνδυνο.

https://www.instagram.com/p/CfwFEi-rpOM/?utm_source=ig_web_copy_link

Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι πως υπάρχουν φωτογραφίες, άγνωστο ακόμη ποιος τις τράβηξε,  που δείχνουν και τους τρεις, ατάραχους, να ποζάρουν στον φακό, την ώρα που το μισό σκάφος βρισκόταν ήδη κάτω από την επιφάνεια  της θάλασσας.

@georgepolychroniou

Παξούς συμβαίνει τώρα…🎥 Vaggelis Chrysikopoulos

♬ original sound – George Polychroniou

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Λιμενικό έσπευσε έγκαιρα στο σημείο  και οι τρεις μεταφέρθηκαν σώοι στο λιμένα «Γαϊου» στους Παξούς. Παράλληλα  τοποθετήθηκε πλωτό φράγμα γύρω από το σκάφος προς αποφυγή ρύπανσης καθώς  και φωτεινοί σημαντήρεςγια την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X